Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako bi moglo 15. najbolje pošto je četvrtak kao danas...
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Petak bolje, svakako.

Comment

• Trebaju nam dva datuma, posto su dve lige. Hocete cetvrtak i petak, to je 15. i 16. decembar? Kasnije je i slava, pa nas dosta ne moze, medju kojima sam i ja.

A, sa druge strane, moze i jedan dan, u razlicito vreme, da jedan draft bude oko 8-9, a drugi oko 11..
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kad se završava FA (free agency)?
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Trebaju nam dva datuma, posto su dve lige. Hocete cetvrtak i petak, to je 15. i 16. decembar? Kasnije je i slava, pa nas dosta ne moze, medju kojima sam i ja.

A, sa druge strane, moze i jedan dan, u razlicito vreme, da jedan draft bude oko 8-9, a drugi oko 11..
            Nemoj za jedno vece.
            Najbolje bi bilo 14. i 15.
            Last edited by Black Mamba 24; 01-12-11, 22:57.
            sigpic

Comment

• Pa eto onda, sreda i cetvrtak, ja cu verovatno preko vikenda napraviti lige, pa cete dobiti pass da pristupite...
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ja ne mogu 16og...slavim rodjendan.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  Ja ne mogu 16og...slavim rodjendan.
                  14. i 15.
                  Ja cu 16. navece biti u busu najverovatnije,tako da to vece sigurno otpada.
                  sigpic

Comment

• Apsolutno svejedno, 16ti petak, 17ti subota.. kako vecina odluci tako cu i ja

Comment

• Mogu najverovatnije 14. i 15. Ali najbolje da to bude oko 1 sat posle ponoci.

Comment

• Meni bi odgovarali svi termini poslje 23h, mada mogu i na ostale doci

Comment

• Ja ne mogu 15. i 16. na putu sam.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• mogu li i ja da igram
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Treba udariti anketu sa 2-3 vrarijante,i gdje bude vecina taj dan,od tolike mase ljudi vazda neko nece moci,a i kada komp odabere,moze se uzeti liga,ja sam tako uzeo drugu,mada sam ja i ipak ja,vi morate biti na draftu,jer slabije pratite
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Postavljena je anketa, da ustanovimo koji datum, kojima ne odgovara niti jedan, neka napisu neki drugi datum...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X