Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Nemoj da bi neko uzeo Lou Williams $#^%RT ,danas sam ga drop,posto sam morao da ga takticki izbaciim danas,a vec sutra vratim,ako nije problem naravno p%8@
    sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg267129#msg267129 date=1300026608]
      Nemoj da bi neko uzeo Lou Williams $#^%RT ,danas sam ga drop,posto sam morao da ga takticki izbaciim danas,a vec sutra vratim,ako nije problem naravno p%8@
      [/quote]
      Eto meni nekog plejmejkera. h5g6k8 $#^%RT
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ko ne bi zeleo takvog pleja da dobije ni za sta <spiteful> $#^%RT

Comment

Ma kao da ja znam ko je on,ali ostavite vi meni njega dobar je on meni,on mi je najlosi igrac u rosteru,a zabije ponekad 20-30koseva. ;D
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ja cu da ga uzmem.

Comment

Tesko da ti ga neko nece oteti Mandusicu...Leshinari su ovo teski $#^%RT

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg267138#msg267138 date=1300027535]
                Ma kao da ja znam ko je on,ali ostavite vi meni njega dobar je on meni,on mi je najlosi igrac u rosteru,a zabije ponekad 20-30koseva. ;D
                [/quote]

Jaooo koliko srece imas,ne'as pojma a prvi si...ja jos to ne mogu shvatiti.Taj Lou ce mozda biti najbolji sesti igrac lige a kazes da ti je najlosiji,pa korisniji ti je od Arize,Arenasa,Hedo-e... h5g6k8
                sigpic

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg267139#msg267139 date=1300027749]
                  Ja cu da ga uzmem.
                  [/quote]
                  A, Mandusic ce tebe da banuje. $#^%RT
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Koliko ja vidim ostat ce Mandusic bez njega &*#GI(]

Koliko ja kontam ovo,neko ga je vec zapikao ako to nije Manda uradio.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg267143#msg267143 date=1300027848]
                      A, Mandusic ce tebe da banuje. $#^%RT
                      [/quote]

Nisam mu ja kriv sto ga je ispustio.

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg267151#msg267151 date=1300028854]
                        Koliko ja vidim ostat ce Mandusic bez njega &*#GI(]

Koliko ja kontam ovo,neko ga je vec zapikao ako to nije Manda uradio.
                        [/quote]

Nije ga niko uzeo,Manda ga izbacio a dodao LRMAM. h5g6k8
                        sigpic

Comment

Jesi siguran pogledaj post ispod $#^%RT
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg267154#msg267154 date=1300028941]
                            Nisam mu ja kriv sto ga je ispustio.
                            [/quote]
                            Veruj mi, ne zelis da znas kada je Manda ljut, a rekao je tacnije zamolio je da niko ne dira. Bolje da se prisutni drze molbe, ako znate na sta mislim. $#^%RT
                            sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg267160#msg267160 date=1300029231]
                              Veruj mi, ne zelis da znas kada je Manda ljut, a rekao je tacnije zamolio je da niko ne dira. Bolje da se prisutni drze molbe, ako znate na sta mislim. $#^%RT
                              [/quote]

Pa cekaj brate, nije fora, vidi da li ce ovaj da mu bude u formi, a kasnije da ubaci onog. Pa nije fer. &+I}\

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg267158#msg267158 date=1300029134]
                                Jesi siguran pogledaj post ispod $#^%RT
                                [/quote]

Nisam ni stigao pogledati...na fantasy-ju nije pisalo da ga je neko dodao...
                                Brz je Dule,brz...ali ce biti brz u jos necemu. $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                                sigpic

Comment

Working...
                                X