Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Pa igrao bih,ali mora neko da mi objasni sve lepo ali veceras i sutra ceo dan nisam slobodan...ako oces krle posalji mi pm sta kako,pa cemo malo da se dopisujemo i sto se mene tice-super

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2906.msg231254#msg231254 date=1295299392]
      [quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg231234#msg231234 date=1295298576]
      Krle ako neces da igras mozda ponudi nekom ko je novi na forumu da igra mjesto tebe,znam da bi Ljuba htio i nemojte mi te trejdove praviti ako neces da igras,jedino da kazete koji ste trejd mislili pa ako odobrimo onda moze,a ne da ti caniggia npr. daje Lopez-a iz Sunsa za Howard-a $#^%RT
      [/quote]
      Nikako,ali Griffin mi treba. @(*6sd$%
      [/quote]

Treba i meni 100000 eura pa ih nemam trenutno $#^%RT ,salim se,trejd moze proci samo ako mu i ti das nekog odlicnog igraca za Blake-a.
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg231266#msg231266 date=1295299633]
        Treba i meni 100000 eura pa ih nemam trenutno $#^%RT ,salim se,trejd moze proci samo ako mu i ti das nekog odlicnog igraca za Blake-a.
        [/quote]
        Pa to sam i mislio. @(*6sd$%
        sigpic

Comment

Mislim da je posteno da obavestim narod,da je Krle da otkaz na mesto trenera NY i predao meni palicu vec sam uradio neke izmene,i polako se snalazim u igri ocekujem veliku borbu i naravno da izgubim od svakog,ali zato sledece godine kad krenem od pocetka,necete mi moci nista

Comment

• IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

Vec se radi na tome,nemas razloga za brigu

Trebao si Galla da uzmes na pocektu I#^@8

*%54a

Comment

C'E SOLO L'INTER

Comment

Ma odlican si jedino sam morao da sklonim Roy-a,i jos par izmena,nista strasno

Comment

U prvoj ligi sam pobjedio 9-0 +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* i tu ganjam ulazak medju prvih 8,a u drugoj ligi pobjeda od 6-3 i tu sam trenutno 2,samo je ja mislim dule bolji od mene.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

C'E SOLO L'INTER

Comment

Ja sam u prvoj ligi bez sansi za PO,ali zato u drugoj vrebam sve u svemu,unapredicu Krletov tim,jbg nije covek igrao,inace bi bio i on dobar... &+I}\

Comment

kako se igra ovo???

Comment

[quote author=andrijazmajkv link=topic=2906.msg235599#msg235599 date=1295890581]
                            kako da addujem igrace u tim? ???
                            [/quote]

Zao mi je brate,ali kasno si se pojavio...draft je bio na pocetku sezone i od tada se igra fantasy sada je kasno i ne moze ubacivati vise timova u ligu. @(*6sd$%
                            Bice i sledece sezone,ko bude na forumu.
                            sigpic

Comment

Paklena nedelja za mene. U 1. ligi protiv Mande, a u drugoj protiv D-Wade-a.

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg235606#msg235606 date=1295890780]
                                [quote author=andrijazmajkv link=topic=2906.msg235599#msg235599 date=1295890581]
                                kako da addujem igrace u tim? ???
                                [/quote]

Zao mi je brate,ali kasno si se pojavio...draft je bio na pocetku sezone i od tada se igra fantasy sada je kasno i ne moze ubacivati vise timova u ligu. @(*6sd$%
                                Bice i sledece sezone,ko bude na forumu.
                                [/quote]hvala...bicu sigurno!!!

Comment

Working...
                                X