Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Sta ce biti sa igracima koji ne prodju u plejof, a mi ih imamo?

Comment

Liga se zavrsava prije playoff-a
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg225591#msg225591 date=1294695122]
        Liga se zavrsava prije playoff-a
        [/quote]
        Ok, hvala. %QWT&W

Comment

Nevidjena kradja na fantasyu u drugoj ligi! *%54a
          J.R. dao jednu trojku a trebao dati tri da bi me D-Wade prestigao,pa sta je ovo,zar i ovo gresi,ili D nesto mucka?!? (%fsd%&j $8#a
          Ali ozbiljno je bila kradja,prvu ligu ne smem ni da spomenem p%8@
          sigpic

Comment

Dobar si mamba,smanjio si na 7-2.
            Mislim da je Wada,kao administrator te druge lige nesto tu mutio,pa pogledaj mu skor? ;D
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=D-Wade link=action=profile;u=20922 date=1295218549]
              Jebo mater ako JR ne da 2 trojke $#^%RT '65slif '65slif '65slif '65slif
              [/quote]

Ovo mi je poslao u p.m.Znaci i on je mislio da mu trebAju 2 trojke jer je tako pisalo pre tekme DeNver - San Antonio. A on je ubacio samo jednu.
              Dokaz. *%54a
              sigpic

Comment

Zali se,pise nekom mejl,da smjene Wada,i da ga kazne sa negativnim poenima,ili izbacivanjem iz lige. ;)
                sigpic

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg230844#msg230844 date=1295268207]
                  Zali se,pise nekom mejl,da smjene Wada,i da ga kazne sa negativnim poenima,ili izbacivanjem iz lige. ;)
                  [/quote]

Sta mi vredi kada i tu ima stelu,samo bi mi sudski troskovi bili naplaceni oduzimanjem bodova,tj.pobeda. I#^@8 $#^%RT
                  sigpic

Comment

Onda ti nema pomoci.
                    sigpic

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg230853#msg230853 date=1295268518]
                      Onda ti nema pomoci.
                      [/quote]

Sto je najgore,sada igram u prvoj ligi protiv njeg i ocekujem isti scenario. &@/+W $#^%RT
                      Tu cu te oderati za obe lige D-Thief! #&^4A
                      sigpic

Comment

Pobeda u obe lige. ^%@7f 1. mesto u 2. ligi ^%@7f

Comment

Kada sam se ulogovao na fantasy izbacilo mi je anketu ono kao sta mislim o fantasy-u i tako to...
                          ...glasao sam sve nejgore,izneverili su me. *%@(D!RY- $#^%RT
                          sigpic

Comment

E od sledece sezone i ja igram taj fantasy! ! ! l5'%9

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg230946#msg230946 date=1295279341]
                              [/quote]

Ali nemoj u ligu u kojoj je D-Wade administrator,to je kao turska liga u fudbalu. *%@(D!RY- $#^%RT
                              sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg230948#msg230948 date=1295279430]
                                [quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg230946#msg230946 date=1295279341]
                                [/quote]

Ali nemoj u ligu u kojoj je D-Wade administrator,to je kao turska liga u fudbalu. *%@(D!RY- $#^%RT
                                [/quote]

Ne bi D mene zajebao,preporucio sam mu neki film,odusevljen je haha ae odoh negde pa veceras pratimo basket (*#^R^

Comment

Working...
                                X