Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Fantasy 2010-11

Ja sam 5 u obje lige.U prvoj ligi sam izbacio J.R.Smith-a iz ekipe prije nekih desetak dana #%d*
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg207997#msg207997 date=1291038057]
      Svake sedmice mozes da napravis sedam izmjena.
      [/quote]

Hvala. %QWT&W

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg208000#msg208000 date=1291038342]
      Mamba, mislim da je kao sto rece Manda 7 izmena po nedelji. @(*6sd$%
      [/quote]

Hvala. %QWT&W
      sigpic

Comment

Ljudi kad izbacis igraca jel mozes da ga vratis u tim? Sta znaci kad pise Claim na FA igracu i kad pise Add?

Comment

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Ljudi, ulozite veto na ova 2 trejda, Melu se vise ne igra, pa je Dusanu dao extra igrace za dzabe.
          Ako cemo vec da igramo, igramo normalno, ako necemo kao da je problem izbrisati lige i ko ga jebe.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Slazem se sa T-Mac-om.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

a i ona uzimanje free agenata su po meni muljanje, tako da i to treba zabraniti &+I}\

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg210485#msg210485 date=1291511480]
                a i ona uzimanje free agenata su po meni muljanje, tako da i to treba zabraniti &+I}\
                [/quote]
                Sto treba zabraniti,neko odbaci igraca,i svi mogu uzeti tog igraca,jednake sanse.

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg210482#msg210482 date=1291510829]
                Ljudi, ulozite veto na ova 2 trejda, Melu se vise ne igra, pa je Dusanu dao extra igrace za dzabe.
                Ako cemo vec da igramo, igramo normalno, ako necemo kao da je problem izbrisati lige i ko ga jebe.
                [/quote]
                Ovo nije fer prema drugim igracima,treba uloziti veto.
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

jel nije na kraju prosao trejd? ne znam ja di je taj veto i tako to h5g6k8

lm, u prvoj pobeda 6-3 u drugoj 7-2 *#AI&D

Comment

Da pitam za saglasnost, necu da ostetim. Hocu da ponudim Melu, Tyreke Evans-a za Westbrook-a i Brandon Jennings-a za Curry-a.

Tome dodajem JJ Hickson-a i JR. Smith-a, pa prvo da vi odobrite, pa cu tek onda, i naravno ako Melo pristane. h5g6k8

Necu da ispadne nekorektno sa moje strane, ako niste za to, onda necu
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

ako melo nece da igra, tj da menja svaki dan one igrace koje igraju i ne igraju, nek onda ostavi 2 najsalbija igraca na benchu i nek sve ide svojim tokom, a ko zna mozda mu se kasnije opet i bude igrali, pa tako nece puno izgubiti.
                      sad da mu nudimo tu po 6-7 papana za 2-3 sto mu valjaju, mislim da nema smisla i da nije fer.
                      po meni svi su imali draft i to dva, tako da je manje vise svako mogao da zadovlji svoje kriterijumu, ja licno nisam ni za kakve trejdove i uzimanje slobodnih agenta, dobro ako nekad bas neko mora pa i da se odrade 2-3 trejda, al raditi po 20-ak pomeranja(vec u ovih prvih pet kola) po meni je bezveze, al eto nek i ostali kazu svoje.

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg211195#msg211195 date=1291666815]
                        Da pitam za saglasnost, necu da ostetim. Hocu da ponudim Melu, Tyreke Evans-a za Westbrook-a i Brandon Jennings-a za Curry-a.

Tome dodajem JJ Hickson-a i JR. Smith-a, pa prvo da vi odobrite, pa cu tek onda, i naravno ako Melo pristane. h5g6k8

Necu da ispadne nekorektno sa moje strane, ako niste za to, onda necu
                        [/quote]
                        Po meni,ovaj transfer(trejd) moze da se odradi,ako su igraci podjednakog kvaliteta,i ucinka na terenu,zasto da ne.
                        Samo je glupa da se prave trejdovi,u kojem neki igrac daje loseg igraca,a dobija puno boljeg,to nije fer,i za to postoji veto.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Nema nista od ovog Fantasya.A tek smo poceli. @(*6sd$%
                          Ako se Melu ne igra,mogao je dati tim(lozinku itd.) nekome ko nema tim,ko je kasno dosao na forum,a ipak bi mozda igrao,npr. Flash ili neki drugi,samo dajem primer, nemojte me pogresno shvatiti.
                          sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg211288#msg211288 date=1291674529]
                            Nema nista od ovog Fantasya.A tek smo poceli. @(*6sd$%
                            Ako se Melu ne igra,mogao je dati tim(lozinku itd.) nekome ko nema tim,ko je kasno dosao na forum,a ipak bi mozda igrao,npr. Flash ili neki drugi,samo dajem primjer, nemojte me pogresno shvatiti.
                            [/quote]
                            U pravu si, necu ipak. Mislim, da ne zloupotrebim sto Melo ne igra, nema veze, ostacu ja sa svojim igracima, verujem ja u njih h5g6k8

Neka Melu ostane isti tim, pa ako bude hteo da nastavi da ima tim koji je on i birao, tako da cu odustati od trade-a. h5g6k8
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

U prvoj ligi sam izgubio od T-Mac-a 6-3,a u drugoj sam ponizio onog malog pokemona Dachu 7-2 $#^%RT .U drugoj ligi ako je neko zainteresovan za Wall-a otvoren sam za ponude.Zanima me samo kako ide u playoff-u,jel ponovo biramo novu ekipu ili nam ostaje ovakva ekipa koje je bila i u regularnom djelu sezone?

Comment

JC, isprasen si po drugi put od Bikova iz Vetrovitog Grada. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                                Ostaju nam ove ekipe do kraja fantasy-a. @(*6sd$%
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X