Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Fantasy 2010-11

Jel to sad opet igramo isto kao i u 1.kolu?
    sigpic

Comment

Da,ponovo sa istim protivnicima.

Ja kao i uvek pocnem lose pa preko vikenda se malo izvucem i tako iskoprcam pobedu,ali u 1. ligi,u drugoj me ne ide nikako. #%d*
      sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg202748#msg202748 date=1290531934]
        Iskoristicu je budi siguran, u naletu sam od dve uzastopne pobede $#^%RT

T-Maca sam zgazio sinoc, vodim 8-1, a pri tome mi je Beasley ostao na klupi #%d*

Ali kako njega znam, vratice se on $#^%RT
        [/quote]
        Je l' ti to rece da vodis? &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Ubijam te bez Brooks-a i T-Will-a. 7&@%q
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Svaka ti cast so me razbijas 7&@%q

Nemoj mi pricati o povredama, jer meni u prvom navratu nije igrao Z-Bo, a to je ucinak kao od Williams-a u 5 utakmica, a sada mi je Beasley ostao na klupi kada je imao 25 poena i 10 skokova, te kada je imao 15 poena, totalno sam zaboravio na fantasy #%d*

A, i to sto vodis je skroz tanko, tako da nije jos nista gotovo, plus smo izjednaceni u jednoj kategoriji, tako da ce vikend odluciti, i imas srece, Amare i Beasley, ne igraju dobro ove sedmice 7&@%q
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

dajem david lee-ja za d-mila! &*#GI(]

Comment

Mislim da sam prvi u drugoj ligi fghj48d
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Ne mogu da verujem. $JS}| $JS}| $JS}|

Zaboravio sam danas izvrsiti izmene i na klupi su mi ostali Marvin Williams,Amare Stoudemire i Landry Fields. #%d*
                sigpic

Comment

Svaka ti cast T-Mac brate, opet si me pobedio, i to jos ubedljivije, u prvom kolu je bilo 6-3, a sada je 7-1-1 #%d*

Ne ide mi nikako protiv tebe, u svakom slucaju cestitam h5g6k8

Izgleda da cu i od Mande ponovo izgubiti, iako je veoma mala razlika, tesko da ga mogu pobediti, ali nada umire poslednja, mozda Stojakovic odigra dobro veceras h5g6k8
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

U 1. ligi verovatno cu izgubiti od Vladana, a u drugoj idem ka skoru od 4-0 u pobedama.

Comment

Ja u prvoj ligi vodim 5-4,a u drugoj vodim 7-1.
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Ko je ovaj KK Banja Luka...?

Comment

Ja mislim manda.
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Druga liga je bolja zato sto se racuna cela pobeda kao 1. A u prvoj mi se ne svidja zato sto se racuna svaki statisticki parametar.

Comment

Ja u obe lige vodim po 7-2,iako su mi na klupi bili Amare,Williams i Landry Fields.
                              U prvoj ligi sam u ukupnom poretku 2 ili 3,a u drugoj sam los sa omjerom 2-2!
                              sigpic

Comment

U prvoj ligi sam pobjedio 5-4,a u drugoj sam pobjedio 8-1.U prvoj mi je skor 20-16,a u drugoj 3-1.Trenutno sam nezaustavljiv $#^%RT

Comment

Working...
                                X