Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Fantasy 2010-11

Poslao sam ti ponudu Tekke,ti samo prihvati @(*6sd$%
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Pa sta mislis kako je meni, ne mogu da dobijem Rose-a, a ti bi Wade-a. $#^%RT

Za sve koji ne znaju kako se salje ponuda za trade, idete: League/Roster(s)/(nadjete tim sa kojim zelite trade) Propose Trade
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg180232#msg180232 date=1287233760]
        Poslao sam ti ponudu Tekke,ti samo prihvati @(*6sd$%
        [/quote]
        e, ma ipak necu .. (%fsd%&j

$#^%RT evo prihvatio sam..

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg180235#msg180235 date=1287233985]
          Pa sta mislis kako je meni, ne mogu da dobijem Rose-a, a ti bi Wade-a. $#^%RT

Za sve koji ne znaju kako se salje ponuda za trade, idete: League/Roster(s)/(nadjete tim sa kojim zelite trade) Propose Trade
          [/quote]
          Pa dobio si Noaha sta bi ti sad?Da neces mozda da ti dam Nasha i Piercea.
          sigpic

Comment

kod koga je Webster.?..poslao sam ponudu za njega, samo da ga obavijestim...

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg180228#msg180228 date=1287233518]
              Pa kako mozemo igrati 82 tekme kad jedan mec traje sedmicu, odnosno 7 dana. $#^%RT
              [/quote]pa to kazem ne kontam &*#GI(]
              znaci nase pred svaki mec je daizaberemo 10 igraca i onda smo "mirni" 7 dana, tj igraci igraju svoje? $#^%RT

a inace od starnih 5 sa kojima sam najvise voleo da igram(i sa kojima sam razbijao) u nba 2k10, u ovoj sadasnjih petorci imam 3 $8#a
              rose
              kobi
              wesly
              west
              nene
              na dvojci sam voleo allena ili oj-a a na trojci obavezno granger(on mi je bio alfa i omega &*#GI(]). a sad na dvojci umseto oj-a ili allena imam kobija, sto je jace, jednino sam tanji na trojci, al wesly-ja sam uzeo jel kontam da bi mogao da bude ruki godine(mada se niko nece sloziti sa mnom,no videcemo &*#GI(] )
              razmisajao sam da onome ko ima grangera dam dvojac iz minesote wesliya i brewera i jos nekog igraca, al ipak sam odustao, i ostajem pri stavu da necu nikog da trejdujem $%&5@$A

Comment

Evo moje ekipe:

Rajon Rondo,Jason Terry,Lamar Odom,Rashard Lewis,Tim Duncan,Jos Calderon,Kevin Garnett,Yao Ming,Josh Childress,Mike Bibby,Grant Hill, Matt Barnes

Sta kazete?Mogu li da budem dobar? (%fsd%&j
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2906.msg180247#msg180247 date=1287234644]
                  Evo moje ekipe:

Rajon Rondo,Jason Terry,Lamar Odom,Rashard Lewis,Tim Duncan,Jos Calderon,Kevin Garnett,Yao Ming,Josh Childress,Mike Bibby,Grant Hill, Matt Barnes

Sta kazete?Mogu li da budem dobar? (%fsd%&j
                  [/quote]
                  Ne! h5g6k8
                  sigpic

Comment

Sto sta mi fali.Prosecni igraci bar necu biti poslednji $%&5@$A
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2906.msg180238#msg180238 date=1287234055]
                      Pa dobio si Noaha sta bi ti sad?Da neces mozda da ti dam Nasha i Piercea.
                      [/quote]
                      Pa nisam tebi nista rekao... &%@5w8&*

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg180243#msg180243 date=1287234254]
                      znaci nase pred svaki mec je daizaberemo 10 igraca i onda smo "mirni" 7 dana, tj igraci igraju svoje? $#^%RT

a inace od starnih 5 sa kojima sam najvise voleo da igram(i sa kojima sam razbijao) u nba 2k10, u ovoj sadasnjih petorci imam 3 $8#a
                      rose
                      kobi
                      wesly
                      west
                      nene
                      na dvojci sam voleo allena ili oj-a a na trojci obavezno granger(on mi je bio alfa i omega &*#GI(]). a sad na dvojci umseto oj-a ili allena imam kobija, sto je jace, jednino sam tanji na trojci, al wesly-ja sam uzeo jel kontam da bi mogao da bude ruki godine(mada se niko nece sloziti sa mnom,no videcemo &*#GI(] )
                      razmisajao sam da onome ko ima grangera dam dvojac iz minesote wesliya i brewera i jos nekog igraca, al ipak sam odustao, i ostajem pri stavu da necu nikog da trejdujem $%&5@$A
                      [/quote]
                      Nije tako! $#^%RT
                      Svaki dan menjas igrace, naravno ako zelis. @(*6sd$%
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=bice link=topic=2906.msg180254#msg180254 date=1287234871]
                        Sto sta mi fali.Prosecni igraci bar necu biti poslednji $%&5@$A
                        [/quote]
                        Bices pretposlednji.Iza tebe ce biti samo Dule Savic. $#^%RT
                        sigpic

Comment

A ti prvi a? $#^%RT $#^%RT pa dobro ali bicu bolji od tebe sigurno +*@WT*48*
                          Dreams are coming true.

Comment

Pa nego ko nego ja prvi. h5g6k8
                            @ T-Mac,znam da meni nisi nista rekao,msm ko meni sme nesto da kaze +*@WT*48*
                            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2906.msg180266#msg180266 date=1287235259]
                              Pa nego ko nego ja prvi. h5g6k8
                              @ T-Mac,znam da meni nisi nista rekao,msm ko meni sme nesto da kaze +*@WT*48*
                              [/quote]
                              Da, da, bas sam se toga prepao. $%&5@$A

Jbt, ko ce sad docekati da pocne sezona, prvi mec igram protiv kolega Melo-a, ima da ga raznesem samo tako. $#^%RT
                              Al' dobro, tu je u nedelju uzitak uz jednog jedinog Duleta Savica. +*@WT*48*
                              sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg180269#msg180269 date=1287235366]
                                Jbt, ko ce sad docekati da pocne sezona, prvi mec igram protiv kolega Melo-a, ima da ga raznesem samo tako. $#^%RT
                                Al' dobro, tu je u nedelju uzitak uz jednog jedinog Duleta Savica. +*@WT*48*
                                [/quote]
                                Bolje je da cutimo jer ce onda u inat svima odugovlaciti.
                                Dule Savic nataknem ga na... $#^%RT
                                sigpic

Comment

Working...
                                X