Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Australian Open 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Puno mi je srce kad vidim koliko smo slozni, kad vidim navijace Nadala i Djokovica na istoj strani, jer postoje stvari mnogo vaznije od tenisa, mnogo vaznije od sporta. Svaka vam cast prijatelji. Naravno u svakom zitu ima kukolja ali ne odustajte ni od njih, pokazite im pravi put.sigpic
Comment
-
Iskreno ja sam veliki navijač Novaka nekako sam uvek verovao u njega, čak i onda kad su ga po štampi pljuvali govorili jedi pečenje svaka njegova pobeda pogotovo protiv Feda mi donosi veliku radost, a Nadala jako cenim jako poštujem bez obzira na razne glasine da se baš dopinguje (izvinjavam se njegovim navijačima verovatno su samo glasine) mislim a i video sam da je dobar čovek.
Što se tiče Feda njega ne volim nikako mislim da je loš čovek i to je moje pravo, ali ne sporim njegove rezultate i sportsku karijeru.
P.S. Ajmo Nole do 8 titule samo gazi
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
Comment
-
Kakav mocan luk je imala ova loptica. Volej do bola.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Veoma lose Novak riternira drugi servis. Pokusava da bude sto agresivniji, ali nema dubinu i tako samo daje dodatnu jacinu sledecem Svarcmanovom udarcu.
Dva puta je vec prokockao 0-30 ....
Mora malo pametnije.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment