Originally posted by 147
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Australian Open 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by poacher View PostKako ja detetu suta da objasnim kad me bude pitao kako mu slemove uzimali debeli Wawrinka i Thiem?!
Pljujemo Federera što je uzimao slemove preko Bagdatisa i Filipusisa, a ovaj naš mučenik u idealnim uslovima ne ume da završi turnir. "Domaći teren", mnogo veće iskustvo i ovde i generalno, dan više za odmor, 5 sati manje na terenu, uzeo prvi set... Ne može idealnije
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNije ga ubio u pojam nekom svojom velicanstvenom igrom.
Vec vise Novak pizdi sto mu ne prolazi. Napravi dobar poen i umesto da ga egzekucionira kako treba, Tim se odrzi u istom i uzme ga. To je ono sto Novaka izbezumljuje.
Nedostatak snage mi je zapanjujuc.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Čim Novak malo doda gas Tim popusti...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
ништа чудно, Тим има јачи темпо, Ноле се бацага да ухвати брзе лопте и губи снагу, што меч одмиче, разлика је драстичнија, успут немаш снаге ни да одсервираш и тонеш све дубље и дубље...
биће оваквих играча све више и финале за Нолета је успех, мало ли је?sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMoze samo sam sebe da izbezumljuje, koliko je sansi imao u drugom i kakve izbore i greske pravio.
Nedostatak snage mi je zapanjujuc.
Tim igra dobro, ali nista specijalno dobro. Novak igra jadno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNe popusta on nego je 5-2 u gemovima, jebe mu se.
Zato Novak kad je vazno fula, a Thiem bombarduje.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment