игра са једном руком .... без ваздуха у плућима
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Australian Open 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako ja detetu suta da objasnim kad me bude pitao kako mu slemove uzimali debeli Wawrinka i Thiem?!
Pljujemo Federera što je uzimao slemove preko Bagdatisa i Filipusisa, a ovaj naš mučenik u idealnim uslovima ne ume da završi turnir. "Domaći teren", mnogo veće iskustvo i ovde i generalno, dan više za odmor, 5 sati manje na terenu, uzeo prvi set... Ne može idealnije
Comment
-
Originally posted by poacher View PostKako ja detetu suta da objasnim kad me bude pitao kako mu slemove uzimali debeli Wawrinka i Thiem?!
Pljujemo Federera što je uzimao slemove preko Bagdatisa i Filipusisa, a ovaj naš mučenik u idealnim uslovima ne ume da završi turnir. "Domaći teren", mnogo veće iskustvo i ovde i generalno, dan više za odmor, 5 sati manje na terenu, uzeo prvi set... Ne može idealnije
Comment
-
E sad neko ko prvi put gleda tenis objasni mu ti da Djokovic ima 16 Slemova, da je jedan od najboljih svih vremena, taj bi sigurno pomislio mora da je tenis zesca sprdnja kad neko sa ovakvim pristupom ima taj status. Najmanji je problem izgubiti, ok bolji, svaka cast. ALi imati ovakav pristup po ko zna koji put je katastrofa.sigpic
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostČak u kad bi se Tim samoubio nekako ja mislim da Novak ne bi uspeo da iskoristi to.
Svaki put kad gubi je ovaj govor tela i osećaj.
Zapisano je u vremenu.
Comment
Comment