Falcao osvojio 4 trofeja u dvije godine,u finalu LE sam izmisli 2 gola,kao i u polufinalu LE,da je Cholo dosao ranije za trenera bili bi sigurno treci,ali ih je Profesor Manzano malo zajebao s taktikom koju je forsirao i zbog toga su bili 10. dugo vremena i da si to gledao znao bi to,a ne bi pricao neinformisano kao sto to sada radis...barem pola golova koje je Mario zabio su kod velikih pobjeda Bayern-a,ili ti nebitni,nijedan trofej Bayern nije osvojio I TO JE ONO STO SE RACUNA,PISAM SE JA NA NJEGOVE GOLOVE,u Bundes ligi(liga gdje je Bayern uvijek duplo jaci od ostalih,ali pola utakmica kod kojih je 0:0 rezultat ili slican,nema gola balvana) oni ne mogu da budu prvaci s onakvim krilima, on ne moze trofej da osvoji,Falcao osvaja sa Arda-om i Adrian-om...jeste LE daleko slabije takmicenje od LS-a normalno,ali ja sam vidio navijace Atletic-a kako slave na ulici zbog golova Falcao-a,a sta navijaci Bayern-a proslavise,nista u dvije godine...nije Van Gaal budala,sjedi Mario meni treba igrac
,kad je Ivica Olic pravio pritisak nesto se i osvajalo
Sad protiv Italije drvo ne zna da se postavi,daje mu Ozil loptu u noge,ali jbg ne zna,Falcao zabija kako hoces,kad hoces,da igra u Real-u,Bayern-u ili Barcelona-i zabio bi 50 golova u sezoni,s onakvim krilima i ekipom kakvu onaj balvan ima ne znam sta bi radio,svaka ekipa bi prije uzela Radamel-a nego drvo,pa sve ti je jasno kada jedan Ribery kaze treba nam napadac,sto???

Sad protiv Italije drvo ne zna da se postavi,daje mu Ozil loptu u noge,ali jbg ne zna,Falcao zabija kako hoces,kad hoces,da igra u Real-u,Bayern-u ili Barcelona-i zabio bi 50 golova u sezoni,s onakvim krilima i ekipom kakvu onaj balvan ima ne znam sta bi radio,svaka ekipa bi prije uzela Radamel-a nego drvo,pa sve ti je jasno kada jedan Ribery kaze treba nam napadac,sto???
Comment