Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by gokaraDa, stvarno, jasno bolji igrač bio od Mesija, svetski prvak sa Holandijom, šta pričaš ti. Ako je neko trebao da dobije umesto Mesija, to su trebali biti Ćavi ili Inijesta, a ne Snajder.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostNije Murinjo igro. Lik ih je sam "vukao" do svih finala, još igrao finale SP sa Holandijom.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostKako nije igrao? Ja mislim da su špicu Milito i Murinjo. Poenta je da je to trenerska titula, Inter pre i posle Murinja nije nikakav faktor. Ja ti opet kažem da je Milito bio veći faktor od Snajdera. Dva gola Bajernu u finalu, kakva dva gola.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostKako nije igrao? Ja mislim da su špicu Milito i Murinjo. Poenta je da je to trenerska titula, Inter pre i posle Murinja nije nikakav faktor. Ja ti opet kažem da je Milito bio veći faktor od Snajdera. Dva gola Bajernu u finalu, kakva dva gola.
Sa ovim se upotpunosti slažem za Inter pre i poslije.
Jbg, kako kome, znam da su pretežno pričali te godine o Sneijderu.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostZamislio sam.
Takva je nagrada da ide individualcu a ne igraču s najviše trofeja.
Svako ko misli da je Sneijder bio bolji igrac 2010. od Messija (a i od jos bar 5 drugih), smesno to meni, ne ulazi mi se uopste u takvu diskusiju. Kad se bude nagrada zvala MVP, onda bi mogle da se pokrenu takve price. Jedino na sta moze da se pozove neko i sa cim se u potpunosti slazem je ona smehotresna Cannavaru iz 2006. Cista MVP nagrada, izabran jedan iz pobednicke reprezentacije, a i tu je pitanje je li on bio najbitniji.. a u godini Ronaldinha, Zidana i Henry-a svaki Italijan je tu individualno zalutao
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostDa ali zato Snajder ispredavao u 1/2 protiv Barse, pogledaj meč kada ih Inter uzima 3:1, doktorat da se napiše. A realno Barsa je tada bila favorit no1 za ušatog, kakav crni Bajern.
Comment
Comment