Originally posted by Zika
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by milanche View PostGledam preko strama meksicku ligu tj Toluca-Tecos ,pravo je uzivanje i osvezenje gledati (i malo odmoriti oci od evropskog tvrdog fudbala),bilo bi lepo kada bi SK otkupio prava na meksicku ligu...
http://www.youtube.com/watch?v=5u72KAVkm1Y
Comment
-
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...sveta-Vidic-94
Lista najplaćenijih fudbalera sveta:
1. Kristijano Ronaldo (Real Madrid), milion evra mesečno - 12 miliona evra godišnje
2. Lionel Mesi (Barselona), 875.000 - 10,5 miliona
3. Fernando Tores (Čelsi), 833.000 - 10 miliona
4. Jaja Ture (Mančester Siti), 833.000 - 10 miliona
5. Vejn Runi (Mančester Junajted), 791.000 - 9,5 miliona
6. Rikardo Kaka (Real Madrid), 833.000 - devet miliona
7. Zlatan Ibrahimović (Milan), 833.000 - devet miliona
8. Emanuel Adebajor (Real Madrid), 708.000 - 8,5 miliona
9. Karlos Tevez (Mančester Siti), 666.000 - osam miliona
10. Samjuel Eto (Inter), 666.000 - osam miliona
11. Frank Riberi (Bajern Minhen), 666.000 - osam miliona
12. Džon Teri (Čelsi), 625.000 - 7,5 miliona
13. Frenk Lampard (Čelsi), 625.000 - 7,5 miliona
14. Stiven Džerard (Liverpul), 625.000 - 7,5 miliona
15. Chavi (Barselona), 625.000 - 7,5 miliona
16. Anders Inijesta (Barselona), 583.000 - sedam miliona
17. David Vilja (Barselona), 583.000 - sedam miliona
18. Danijel Alveš (Barselona), 583.000 - sedam miliona
19. Edin Džeko (Mančester Siti), 541.000 - 6,5 miliona
20. Rio Ferdinand (Mančester Junajted), 541.000 - 6,5 miliona
-------------------------------------------------------------------------
41. Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), 458.000 - 5,5 miliona
94. Nemanja Vidić (Mančester Junajted), 333.000 - četiri milionasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Eh kada bi Kaka bio zdrav, kako bi on svima pokazao ko je tata.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Znaci ne verujem
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=509012
Pele misli da je najbolji ikad.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=509063sigpic
Comment
-
Pele je na većim drogama no Maradona što je bio ikada
Dao je on preko 1000 golova ali u brazilskoj ligi!!! Za SP mu svaka čast ali to je bilo 60-tih godina... 58' je sa 17 godina predvodio Brazil do titule na SP ali posle 8 godina kasnije najbolji za Brazil su bili Vava i Garinča da bi 70' bio najbolji sjajni Žarzinjo!
Najbolji igrač na ikada po meni je legendarni Diego Armando Maradona, El Pibe!
Ali Messi ima dosta potencijala da bude najbolji ikada, samo treba još sa Argentinom da ostvari neki zapaženiji rezultat na SP. Već sada sa 23 godine je 3. najbolji strelac u istoriji Barselone!!!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Al ovaj bebac sto je ugovor potpisao meni je ostavio jaci utisak.
Mesi je doktor,mada na SP je bio dobar svuda osim u realizaciji,a i nije on kriv sto ostali nisu koristili njegove dobre lopte,mada jeste podbacio na SP al mlad je ima vremena.A nijedan igrac u istoriji fudbala nije bio tako dobar strelac i asistent.sigpic
Comment
-
Ljudi jel gledate EP do 17 godina?Ja sam hteo i na utakmicu da odem ali nemam sa kim danas,svi nesto zauzeti.
Englezi imaju fenomenalnu ekipu na celu sa Sterlingom,verovatno najboljim igracem sveta 94 godiste.
A nase cemo sad videti,grupa jeste teska jer su i Francuzi dosta jaki ali se nadam prolazu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Krle View PostOva beba do 11. godine ostaju u VVV, posle odlazi u Ajax do 16. pa onda u Real i sa njima osvaja LŠ sa 18 godina
Ima potencijal Messi po meni da bude najbolji igrač ikada.
Veorvatno pojedini ovde znaju koliko se tesko osecam dok ovo pisem ali da Leo Mesi ce ako ga povrede ne sprece verovatno biti najbolji fudbaler koji je ikada igrao.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostLjudi jel gledate EP do 17 godina?Ja sam hteo i na utakmicu da odem ali nemam sa kim danas,svi nesto zauzeti.
Englezi imaju fenomenalnu ekipu na celu sa Sterlingom,verovatno najboljim igracem sveta 94 godiste.
A nase cemo sad videti,grupa jeste teska jer su i Francuzi dosta jaki ali se nadam prolazu.
Engleze nisam gledao, ali su igrali 2:2 sa Francuzima te nam se protiv te dve ekipe lose pise posto nismo pobedili Dance koji su relano slabiji od oba tima.
Da, gledao sam i prvo poluvreme utakmice Nemacka-Holandija i odavno nisam gledao dosadnijiu utakmicu, na nivou nase lige, mec tipa Javor-BSK Borca, nijedna prava sansa za celo poluvreme.
Comment
Comment