Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zika View Post
    Где су коментари о дербију?
    To ce se komentarisati u temi Jelen Super Liga.
    sigpic

Comment

• Gledam preko strama meksicku ligu tj Toluca-Tecos ,pravo je uzivanje i osvezenje gledati (i malo odmoriti oci od evropskog tvrdog fudbala),bilo bi lepo kada bi SK otkupio prava na meksicku ligu...
      Last edited by milanche; 24-04-11, 18:24.

Comment

• Originally posted by milanche View Post
        Gledam preko strama meksicku ligu tj Toluca-Tecos ,pravo je uzivanje i osvezenje gledati (i malo odmoriti oci od evropskog tvrdog fudbala),bilo bi lepo kada bi SK otkupio prava na meksicku ligu...
        I ja bi volio kad bi mogao pratiti meksičku ligu, pogotovo Querétaro tim za koji igra najbolji poslije ratni igrač Sarajeva Alen Škoro. Evo link njegovog gola

http://www.youtube.com/watch?v=5u72KAVkm1Y

Comment

• http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...sveta-Vidic-94

Lista najplaćenijih fudbalera sveta:
          1. Kristijano Ronaldo (Real Madrid), milion evra mesečno - 12 miliona evra godišnje
          2. Lionel Mesi (Barselona), 875.000 - 10,5 miliona
          3. Fernando Tores (Čelsi), 833.000 - 10 miliona
          4. Jaja Ture (Mančester Siti), 833.000 - 10 miliona
          5. Vejn Runi (Mančester Junajted), 791.000 - 9,5 miliona
          6. Rikardo Kaka (Real Madrid), 833.000 - devet miliona
          7. Zlatan Ibrahimović (Milan), 833.000 - devet miliona
          8. Emanuel Adebajor (Real Madrid), 708.000 - 8,5 miliona
          9. Karlos Tevez (Mančester Siti), 666.000 - osam miliona
          10. Samjuel Eto (Inter), 666.000 - osam miliona
          11. Frank Riberi (Bajern Minhen), 666.000 - osam miliona
          12. Džon Teri (Čelsi), 625.000 - 7,5 miliona
          13. Frenk Lampard (Čelsi), 625.000 - 7,5 miliona
          14. Stiven Džerard (Liverpul), 625.000 - 7,5 miliona
          15. Chavi (Barselona), 625.000 - 7,5 miliona
          16. Anders Inijesta (Barselona), 583.000 - sedam miliona
          17. David Vilja (Barselona), 583.000 - sedam miliona
          18. Danijel Alveš (Barselona), 583.000 - sedam miliona
          19. Edin Džeko (Mančester Siti), 541.000 - 6,5 miliona
          20. Rio Ferdinand (Mančester Junajted), 541.000 - 6,5 miliona
          -------------------------------------------------------------------------
          41. Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), 458.000 - 5,5 miliona
          94. Nemanja Vidić (Mančester Junajted), 333.000 - četiri miliona
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• E kad bi pare znacile i kvalitet...
            sigpic

Comment

• Eh kada bi Kaka bio zdrav, kako bi on svima pokazao ko je tata.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dokaz da je svijet otišao u p.m. Nijedan ovaj igrac ne vrijedi ovolike pare.

Comment

• Znaci ne verujem
                  http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=509012

Pele misli da je najbolji ikad.
                  http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=509063
                  sigpic

Comment

• Pele je na većim drogama no Maradona što je bio ikada

Dao je on preko 1000 golova ali u brazilskoj ligi!!! Za SP mu svaka čast ali to je bilo 60-tih godina... 58' je sa 17 godina predvodio Brazil do titule na SP ali posle 8 godina kasnije najbolji za Brazil su bili Vava i Garinča da bi 70' bio najbolji sjajni Žarzinjo!

Najbolji igrač na ikada po meni je legendarni Diego Armando Maradona, El Pibe!

Ali Messi ima dosta potencijala da bude najbolji ikada, samo treba još sa Argentinom da ostvari neki zapaženiji rezultat na SP. Već sada sa 23 godine je 3. najbolji strelac u istoriji Barselone!!!
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Al ovaj bebac sto je ugovor potpisao meni je ostavio jaci utisak.

Mesi je doktor,mada na SP je bio dobar svuda osim u realizaciji,a i nije on kriv sto ostali nisu koristili njegove dobre lopte,mada jeste podbacio na SP al mlad je ima vremena.A nijedan igrac u istoriji fudbala nije bio tako dobar strelac i asistent.
                      sigpic

Comment

• Ova beba do 11. godine ostaju u VVV, posle odlazi u Ajax do 16. pa onda u Real i sa njima osvaja LŠ sa 18 godina

Ima potencijal Messi po meni da bude najbolji igrač ikada.
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Po meni takodje,mada su Ronaldo(Brazilac),Maradona i Zidan isto fenomenalni.

Dobar je mali evo pogledajte :

sigpic

Comment

• Ljudi jel gledate EP do 17 godina?Ja sam hteo i na utakmicu da odem ali nemam sa kim danas,svi nesto zauzeti.

Englezi imaju fenomenalnu ekipu na celu sa Sterlingom,verovatno najboljim igracem sveta 94 godiste.

A nase cemo sad videti,grupa jeste teska jer su i Francuzi dosta jaki ali se nadam prolazu.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                              Ova beba do 11. godine ostaju u VVV, posle odlazi u Ajax do 16. pa onda u Real i sa njima osvaja LŠ sa 18 godina

Ima potencijal Messi po meni da bude najbolji igrač ikada.

Veorvatno pojedini ovde znaju koliko se tesko osecam dok ovo pisem ali da Leo Mesi ce ako ga povrede ne sprece verovatno biti najbolji fudbaler koji je ikada igrao.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                                Ljudi jel gledate EP do 17 godina?Ja sam hteo i na utakmicu da odem ali nemam sa kim danas,svi nesto zauzeti.

Englezi imaju fenomenalnu ekipu na celu sa Sterlingom,verovatno najboljim igracem sveta 94 godiste.

A nase cemo sad videti,grupa jeste teska jer su i Francuzi dosta jaki ali se nadam prolazu.
                                Gledao sam nase a RTS-u i zakljucak je da smo realno tanki, imamo samo jednog igraca koji moze biti klasa (nisam mu zapamtio ime, u pitanju je momak koji je postigao prvi gol za nase iz slobodnog udarca i igra u Nemackoj za Keln) ostali prosek i ispod proseka. Takodje, sve nase selekcije su poznate po tome da imaju veoma perspektivne stopere, ali ovi definitivno nisu na nivou kao sto su to bili Ivanovic, Tosic, Tomovic, Pejcinovic, Jagos Vukovic, Bisevac, Stepanov, pa ovi U21 Savic, Uros Cosic, Milan Milanovic...odvaljivao ih je jedan korpulentni Danac.
                                Engleze nisam gledao, ali su igrali 2:2 sa Francuzima te nam se protiv te dve ekipe lose pise posto nismo pobedili Dance koji su relano slabiji od oba tima.
                                Da, gledao sam i prvo poluvreme utakmice Nemacka-Holandija i odavno nisam gledao dosadnijiu utakmicu, na nivou nase lige, mec tipa Javor-BSK Borca, nijedna prava sansa za celo poluvreme.

Comment

Working...
                                X