Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...

Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Bogami, maslinovo ulje.. i ja bih ga prodao

Comment

• http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...acz-trial.html

Dje je i sta radi najveci talenat svjetskog fudbala ikad, Fredi Adu
        sigpic

Comment

• Dj u Bg-u.
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• With Barcelona forward Neymar edging closer to a £198m switch to Paris Saint-Germain, we've charted every record-breaking transfer since 1992...

http://www.skysports.com/football/ne...n-psg-for-198m

tt sa A5 u inat Mi6
            Last edited by miloolja; 03-08-17, 15:51.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Comment

• Kad ga umrse E ove sudije život nam uništiše

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ne treba svakom dati da sudi i pored toga sto sada imamo i VAR.

Comment

• Pa očigledno da ništa ne vredi što ga imaju i dalje će biti velikih problema...Šta napravi čovek.. Svašta!
                    sigpic

Comment

• Ma kad bolje pogledas mozda nije ni on kriv, mislio u prvom trenu da nije bilo penala(za ovo jeste kriv ), sevnula kontra a nisu mu odmah javili za penal tj pregledani snimak, valjda i njima trebalo vremena. U toj istoj kontri padne gol. Jbg, da su mu odmah javili onda bi verovatno i igra bila prekinuta.

Comment

• Šta da mu jave kada mu je penal bio ispred nosa..a on odmah pokazuje no-no odmahuje rukom, nije penal
                        Mogao je jedino da proveri da li da prizna onaj gol ili ne..a penal je već bila prošlost
                        Last edited by miloolja; 06-08-17, 21:51.
                        sigpic

Comment

• Pa jbg tu je i najveca greska. VAR nije stigao na vreme izgleda, jer se odigrala brza kontra. Poenta VAR-a jeste da ispravlja ove greske, al ovo kad moras da im objasnjavas da je bio penal u predhodnoj akciji i da im se mora nadoknaditi, a ti si tek pritom dao gol, jest pomalo komicno

Comment

• Dopunila sam prethodni post

Ma dobro, ok desio se ovakav slučaj (al sve nešto mislim da će ih biti sijaset), možda splet okolnosti, iako mislim da on nije imao šta penal da proverava, već samo da li je gol regularan ako nije siguran, nije dobro video...
                            sigpic

Comment

• Jes da je sporo, al ovo je pravedna odluka. Kako on nije vidio onamo penal - ne znam. Srecom tu je VAR da to provjeri (e jbg ne moze u sekund to), a gol se ne moze priznat iz kontre jer do toga ne bi doslo da je sudija odma vidjeo da je penal.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Meni nije jasno zasto glavni sudija mora da gleda snimak. Siguran sam da moze da se nadje neko kompetentan ko bi to pratio i javljao sudiji bez remecenja ritma meca. Bio sam za VAR ali nisam to ovako zamisljao.
                                Originally posted by Dekinjo
                                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                                Originally posted by La Jugoslavia
                                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

Working...
                                X