Originally posted by Freshman91
View Post
Bas zbog slabe realizacije je po nekima vise za poluspica nego za spica.Ne mislim ima dosta ljudi koji misle kao ja.Nije klasican golgeter covece, i ja i Erik smo ti koje su najvece vrline.Voli da ucestvuje u igri, da ne ceka u sesnaestercu loptu nego se stalno krece, mozes ga poneki put videti kako ide i na 30 m od gola kako bi primio loptu i na taj nacin povukao defanzivce za sobom sto bi njegovim saigracima dalo prostor da se ubace iz drugog plana.Nije isti tip napadaca kao Gomez, pa da ceka da mu se namesti lopta na tacni.Tesko da cemo njega videti na toj poziciji posto vecina timova igra sa jednim napadacem, eventualno ako ga Junajted dovede sto u ovom trenutku cisto sumnjam da ce se to desiti.A i on je u Lehu iz Poznanja vise igrao poluspica nego sto je spica.;)Tu informaciju sam procitao na drugom forumu, ali zbog formacije je pomeren napred kao istureni napadac.
Tvente je crvsta ekipa u Holandiji, ne verujem sada da bi njih mogao da otrese kao druge ekipe.A i verujem bas da ce preci u Totenhem jer ce tamo biti mnogo manji pritisak nego sto je u Arsenalu.
Gde ce Vitese da ga proda za toliko kada mu ugovor traje jos dve godine, a njegova trzisna cena je 10 miliona evra.Ocekujem neku sumu izmedju 12 i 15 miliona evra i to sve pod uslovom da neki veci klubovi zagrizu za njega, ovako bez njih mozda ode i ispod svoje cene.
Comment