Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAND PRIX OF JAPAN 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAND PRIX OF JAPAN 2010

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175314#msg175314 date=1286367343]
    [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175313#msg175313 date=1286367129]
    a da te podsetim da je rosi imao dupli prelom i nije vozio nekoliko trka i da je hodao na stakama i vozio u isto vreme a sada ide na operaciju ramena pored potpuno zdravog lorenza??? a uz to ga je sada i pobedio na zadnjem duelu sa svim sto mu se desilo...TO MOZE SAMO VALE! ok i da kazemo 2 je dobio lorenzo a ko je dobio sve ostale????pitam se pitam (%fsd%&j
    [/quote]

Jel se neko seca ovde da je lorenco imao isti prelim nioge prosle godine?!?!? http://www.youtube.com/watch?v=eResxp7jALs
    [/quote]
    kako god da okrenes ne mozes da kazes da rosi nije bolji! &+I}\
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175313#msg175313 date=1286367129]
      kako god da okrenes ne mozes da kazes da rosi nije bolji! &amp;+I}\
      [/quote]
      Niko nije rekao da je Lorenzo bolji vec samo hocu da kazem da i on ima svoje kvalitete sto se tice takvih stvari.Zasto Vale uvek mora da bude jedini i apsolutni pozitivac?Ako je on najbolji ne znaci da drugi nisu dobri.
      sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175319#msg175319 date=1286367530]
        [quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175314#msg175314 date=1286367343]
        a da te podsetim da je rosi imao dupli prelom i nije vozio nekoliko trka i da je hodao na stakama i vozio u isto vreme a sada ide na operaciju ramena pored potpuno zdravog lorenza??? a uz to ga je sada i pobedio na zadnjem duelu sa svim sto mu se desilo...TO MOZE SAMO VALE! ok i da kazemo 2 je dobio lorenzo a ko je dobio sve ostale????pitam se pitam (%fsd%&amp;j
        [/quote]

Jel se neko seca ovde da je lorenco imao isti prelim nioge prosle godine?!?!? http://www.youtube.com/watch?v=eResxp7jALs
        [/quote]
        kako god da okrenes ne mozes da kazes da rosi nije bolji! &amp;+I}\
        [/quote]

Miki samo se ti tesi... &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2893.msg175317#msg175317 date=1286367420]
          Ja sam govorila o direktnim duelima, a ne o tome kada neko od njih samo nestane u daljini.
          Sto se tice Hereza i Le Mana, Rosi je vec imao tu povredu ramena i dobro da je i tako vozio.
          Inace mislila sam na njihove duele i od prosle godine--Katalunja, Nemacka...
          [/quote]
          I ja sam mislio na takve duele.Prosle godine je bilo 4 Rossi je 3 dobio a Jorge 1.
          sigpic

Comment

@Djuka samo se TI tesi! rosi je najbolji vozac svih vremena &amp;+I}\
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Niko ne kaze da Lorenco nije fantastican vozac, naprotiv, ovde samo govorimo o nekim njegovim potezima koje i njegovi fanovi iz Spanije osudjuju.
              A sto se tice Rosija, on je prefarban svim bojama, i zna dobro sta i kako da odradi.I da se uvek doceka na nogama.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175326#msg175326 date=1286367852]
                [/quote]
                Joj jedva cekam Maleziu pa cemo videti ko ce se onda hvaliti.

A Miki ti si gotova onda... &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2893.msg175327#msg175327 date=1286367931]
                  Niko ne kaze da Lorenco nije fantastican vozac, naprotiv, ovde samo govorimo o nekim njegovim potezima koje i njegovi fanovi iz Spanije osudjuju.
                  A sto se tice Rosija, on je prefarban svim bojama, i zna dobro sta i kako da odradi.I da se uvek doceka na nogama.
                  [/quote]
                  Ja takodje osudjujem ovaj njegov potez sa kukanjem.Nadam se da ce ispuniti obecanje i pobediti.Ne znam sta mislis ali kontam da bi opet Stoner mogao da dobije jer ce sad verovatno ova dvojica da idu jedan uz drugog nece ni gledati druge vozace i onda Stoner moze nestati u daljini.
                  sigpic

Comment

Ja isto osudjujem to kukane,ako navijam za njega ne znaci da ga podrzavam u svemu!!!!

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175337#msg175337 date=1286368184]
                      Ja isto osudjujem to kukane,ako navijam za njega ne znaci da ga podrzavam u svemu!!!!
                      [/quote]
                      Tako je!Treba biti reala i reci ono sto je istina,ma koliko ga voleo.Isto tako ima onih koji mrze Lorenza pa pokusavaju da kazu da je Pedrosa ili Stoner bolji od njega,sto je smesno.Ne znam po kom osnovu.Jedini osim Rosija koji je mozda bolji od njega je Spies ali on tek treba da se dokaze.Njih dvojica su egal vozaci po meni.Ko je najbolji zna se da ne ponavljamo po milioniti put.
                      sigpic

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175333#msg175333 date=1286368106]
                        [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175326#msg175326 date=1286367852]
                        [/quote]

[/quote]
                        STA GOD DA BUDE ROSI VOZI SA POVREDAMA! a ja jedva cekam sledecu sezonu neces moci da zivis od mene kada rosi bude palio i zario !!!!!

sigpic

Comment

Stoner ima velike sanse da opet pobedi.
                          Ova dvojica, sve ce zavisiti od podesavanja njihovh motora, posto je Dukati tako dominantan.
                          I od starta, naravno, ako neko od njih uprska start, propade nam borba.
                          Opet, Rosiju je receno da vise ne ugrozava Lorenca, sto ovaj nece poslusati, sasvim sigurno, ali ostaje pitanje u kakvom je stanju njegovo rame, posle onakvog napora.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175341#msg175341 date=1286368443]
                            [quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175333#msg175333 date=1286368106]
                            [/quote]

[/quote]
                            STA GOD DA BUDE ROSI VOZI SA POVREDAMA! a ja jedva cekam sledecu sezonu neces moci da zivis od mene kada rosi bude palio i zario !!!!!
                            [/quote]
                            Dogodine niko nece paliti i zariti.Bice egal sezona.Osvojice titulu verovatno onaj ko bude imao najmanje padova.A pretpostavljam da ce ih biti jer ce biti mnogo veci pritisak.Padace i Rossi i Lorenzo a i ostali.
                            sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2893.msg175342#msg175342 date=1286368560]
                              Stoner ima velike sanse da opet pobedi.
                              Ova dvojica, sve ce zavisiti od podesavanja njihovh motora, posto je Dukati tako dominantan.
                              I od starta, naravno, ako neko od njih uprska start, probade nam borba.
                              Opet, Rosiju je receno da vise ne ugrozava Lorenca, sto ovaj nece poslusati, sasvim sigurno, ali ostaje pitanje u kakvom je stanju njegovo rame, posle onakvog napora.
                              [/quote]
                              Rossi da nekog slusa!!!To sam vec i rekao nema sanse,slazemo se.Sto se ramena tice,mislim da ga to nece spreciti.Mnogo stvari ide iz glave u kojoj Rossi ima sve kockice slozene.Ne kaze se dzabe sve se moze kad se hoce.Volja i zelja su cudo.Ocekujem novi duel.
                              sigpic

Comment

Idealno zvuci da ce Italijan na Italianskoj masini biti prvak,mada nesto ne verujem da ce biti tako...

Comment

Working...
                                X