Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAND PRIX OF JAPAN 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAND PRIX OF JAPAN 2010

[quote author=mr.gold link=topic=2893.msg174830#msg174830 date=1286225273]
    Sto se mene tice, Rosi ga je odrao, pretekao ga u direktnom duelu i opet u poslednjem krugu.
    Podigao mu je komplekse na nivo bola, i ostvario uspeh koji je vredniji od pobede.
    Ponizio je buduceg sampiona, sa najverovatnije, znatno slabijim motorom.

Sad do kraja samo zajebancija.
    [/quote]
    Molim, ako sam dobro procitao ti kazes da je Rosi imao losiji motor. Motori su im otprilike jednaki osim sto je u Rosijevom bio novi agregat a u Lorenzovom koristeni.
    JUST PUNK

NO NATIONS
    NO RELIGION
    NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Ponovo sam gledao reprizu trka i uzbudjenje je bilo kad da gledam direktan prenos.

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2893.msg174899#msg174899 date=1286278704]
        Molim, ako sam dobro procitao ti kazes da je Rosi imao losiji motor. Motori su im otprilike jednaki osim sto je u Rosijevom bio novi agregat a u Lorenzovom koristeni.
        [/quote]

Dobro, moguce da sam pogresio.
        Nista onda ovako:

Rosi ga je odrao &+I}\

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=2893.msg174830#msg174830 date=1286225273]
          Sto se mene tice, Rosi ga je odrao, pretekao ga u direktnom duelu i opet u poslednjem krugu.
          Podigao mu je komplekse na nivo bola, i ostvario uspeh koji je vredniji od pobede.
          Ponizio je buduceg sampiona, sa najverovatnije, znatno slabijim motorom.

Sad do kraja samo zajebancija.
          [/quote]
          Upravo tako. Budući šampion je imao znatno slabiji motor.
          I da, Zeka je u pravu, Rosi je nepropisno startovao, ali u ovom momentu to nije moguće kazniti, obzirom koliko su se doktorove loše vožnje odrazile na gledanost i zarade. To je odluka koja je morala da bude, kao što mora da se svira penal kada Mesi padne u 16m. Svima je potreban dobar Rosi.

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2893.msg174892#msg174892 date=1286275390]
            Nego...Rossi je Jumpstartovao - to je cinjenica...a bilo mi malo smesno koliki je ovaj LL fan tako da on i ako se lepo vidi da je krenuo pre,uspe da smisli nesto kao: "Motor je samo skocio a nije se pomerio" - nemoj se ljutis LL samo mi je simpaticno,nista ironija h5g6k8
            [/quote]

Ne priznajem da je jumpstartovao $#^%RT
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=2893.msg174914#msg174914 date=1286288963]
              Dobro, moguce da sam pogresio.
              Nista onda ovako:

Rosi ga je odrao &+I}\
              [/quote]

Odrao je nekako blag termin za ono al ajde .

Rossi je imao novi agregat &+I}\ Lorenzo je bio brzi od njega i Rossi i ekipa jos nisu nasli resenje za to sladjovanje &+I}\
              Novi agregat kod Lorenza je mogao da ucini hmmm ne mnogo nije to prevelika razlika vidjeli ste da se taj motor na testiranjima u brno nije nesto pretjerano pokazao kao jak. Ipak je Rossi postavio najbrze vrijeme trke &+I}\

Sve u svemu ishod bi bio vjerovatno ranija borba u slucaju novijeg agregata sto bih ja volio da je Lorenzo imao ali ishod kad se Doktor zainati bi bio isti. On u DUELIMA rijetko gubi &+I}\
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Bliski susret "treće vrste" $%&RQa

http://i935.photobucket.com/albums/a.../RJS/RoLo1.png

http://i935.photobucket.com/albums/a.../RJS/RoLo2.png

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=2893.msg174920#msg174920 date=1286291666]
                  Bliski susret "treće vrste" $%&RQa

http://i935.photobucket.com/albums/a.../RJS/RoLo1.png

http://i935.photobucket.com/albums/a.../RJS/RoLo2.png
                  [/quote]

Evo tu ima znak Eurosporta a koliko znam oni vise ne prenose MotoGP.Sta je sad to?
                  sigpic

Comment

ma rosi mu je pokazao ko kosi a ko vodu nosi! Odvalio ga je blago receno &+I}\
                    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg174927#msg174927 date=1286293756]
                      ma rosi mu je pokazao ko kosi a ko vodu nosi! Odvalio ga je blago receno &amp;+I}\
                      [/quote]

Jao bolje nemojte dolaziti na forum ako Lorenzo dobije u Maleziji. h5g6k8
                      sigpic

Comment

NECE h5g6k8
                        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg174929#msg174929 date=1286294080]
                          NECE h5g6k8
                          [/quote]

Ne mozes ti to znati,mozes samo pretpostavljati.Ja pretpostavljam da ce biti jos jedan strasan duel a videcemo ko ce dobiti.
                          sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174931#msg174931 date=1286294150]
                            [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg174929#msg174929 date=1286294080]
                            NECE h5g6k8
                            [/quote]

Ne mozes ti to znati,mozes samo pretpostavljati.Ja pretpostavljam da ce biti jos jedan strasan duel a videcemo ko ce dobiti.
                            [/quote]
                            Ma sta nece,cekaj da uzme nov agregat pa cemo videti,ne zaboravite da je Lorenco vozio stari.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg174933#msg174933 date=1286294324]
                              [quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174931#msg174931 date=1286294150]
                              NECE h5g6k8
                              [/quote]

[/quote]
                              Ma sta nece,cekaj da uzme nov agregat pa cemo videti,ne zaboravite da je Lorenco vozio stari.
                              [/quote]

Pa star agregat ide protiv starog vozaca a kad se bude borio protiv Spiesa stavice novi.Vidis da ga je i s ovim agregatom jedva Rossi dobio. h5g6k8
                              sigpic

Comment

Ne shvataj to ozbiljno rekla sam ovo kao salu i kao nadu ne kao da tvrdim ti me makar toliko znas $8#a ali ako bude neki duel mislim da ce ga rosi odvaliti kao i sada kazem MISLIM!

sigpic

Comment

Working...
                                X