Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAND PRIX OF JAPAN 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAND PRIX OF JAPAN 2010

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175410#msg175410 date=1286377448]
    [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2893.msg175409#msg175409 date=1286377168]
    ma i da ne vozi ni jednu trku do kraja bitno je samo da se oporavi,nekako mi je bilo prazno u japanu bez njega +-*^%* hvala bogu tu je vale h5g6k8
    [/quote]
    Meni u opste nije nedostajo... &*#GI(] (salim se)
    [/quote]

Da Bog Da lorenzo slomio nogu i slomio ruku sve zivo slomio i naranvo NE ( Ĺ ALIM SE ) &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Hahahahah...pa teskooo,nije on smotan kao ova dvoica.. *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

Comment

O moj Djuka kako onda objasnjavas prethodne dvije godine kad se lomio ko nenormalan?
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

$#^%RT[quote author=L. Lawliet link=topic=2893.msg175478#msg175478 date=1286386778]
          O moj Djuka kako onda objasnjavas prethodne dvije godine kad se lomio ko nenormalan?
          [/quote]
          Ma to se neracuca...proucavao je masinu. &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2893.msg175478#msg175478 date=1286386778]
            [/quote]

To se ne moze objasnit jer je lorenzo low &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Jesteeeeee...bas je ove godine pokazao koliko je low... h5g6k8

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175483#msg175483 date=1286387186]
                Jesteeeeee...bas je ove godine pokazao koliko je low... h5g6k8
                [/quote]

Ove je godine pokazao da je smece od vozaca kad dobija sve je uredu cim neide kako treba kuka place smrdo se zali #%d* #%d*

vidim ti ga mnogo volis

bil dopustio da ti ga pristavi ? &*#GI(] &*#GI(]
                Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

O cemu pricas ti,dero je sve zivo,i dok su svi bili na stazi.Nemoj da lupas,Onog Danija je dero kad je hteo,protv njega je i po 2 sec znao da nadohnadi i na kraju da ga dobije.A izvini molim te to los vozac ne moze.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175488#msg175488 date=1286387637]
                    O cemu pricas ti,dero je sve zivo,i dok su svi bili na stazi.Nemoj da lupas,Onog Danija je dero kad je hteo,protv njega je i po 2 sec znao da nadohnadi i na kraju da ga dobije.A izvini molim te to los vozac ne moze.
                    [/quote]

A ko je rekao da nije derao ? ja? , ne citas moje postove lijepo ili me ne kontas lijepo ja sam rekao dok je pobjedivao sve je fino , cim gubi kuka place smrdoooo (*#^R^ (*#^R^
                    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2893.msg175480#msg175480 date=1286387011]
                      [quote author=L. Lawliet link=topic=2893.msg175478#msg175478 date=1286386778]
                      [/quote]

To se ne moze objasnit jer je lorenzo low &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                      [/quote]

Koliko se ja sjecam njemu je svaki pad bio highside, btw strucnjaci su govorili prije dolaska njega u klasu da na nove masine od 800cc zbog uticaja elektronike ne mozes da napravish highside kao na stare motore, kad je Lorenzo to uspio da izvede svi su bili iznenadjeni sampion u padanju zeznuo je Randy De Puniet po tome &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175488#msg175488 date=1286387637]
                        [/quote]
                        Pa sto, tog Danija, nije bar malo sustigao, kada ga je onako 'ladno obisao u Aragonu?
                        Ili u Nemackoj?Ili u Indiju?
                        Hoces jos da ti navodim?

Comment

Auuuuuu...lakse malo...sta ste tako osuli paljbu ne mene,niste fer ja sam sam vas je troje.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2893.msg175494#msg175494 date=1286388132]
                            Auuuuuu...lakse malo...sta ste tako osuli paljbu ne mene,niste fer ja sam sam vas je troje.
                            [/quote]

&*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] lomi gaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ekrem jevric @ ja sam bio kara tistaaaaaaa u amerikuuuu HAHAHAHAH joj kad sam ovo cuo na farmi plakao sam
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Pa Vesna zar vec nismo pricali o tome da je namerno vozio tako jer nece da rizikuje pad i gubitak bodova.

Comment

U Malezi pobedom proslavlja titulu... h5g6k8

Comment

Working...
                                X