Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAND PRIX OF JAPAN 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAND PRIX OF JAPAN 2010

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2893.msg174697#msg174697 date=1286211842]
    Rosi ce imati 10. Spis ce imati jednu ili dve, Stoner ce osvojiti jos jednu, Pedrosa nijednu, a Lorenzo ce imati 5-6 ( moja pretpostavka )
    [/quote]

Jarane hajde da se pravimo da ovo nisi napisao za lorenza? daj molim te budi realan ;)
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Vesna svaka cast zasluzeno si moderator.Malo mu udarila slava u glavu i Rossi je takav bio negde 2001(tako mi cale kaze ako nije istina izvinite)msm nije kukao ali je bio malo pun sebe koliko cujem.Smirice se Jorge.Tesko je pretpostaviti koliko ce ko imati titula ja imam neke osecaje ali ko zna koji ce jos vozaci doci sto iz SBK,sto iz nizih kategorija MotoGP.Da li ce se neko od ovih ne daj boze povrediti trajno,valjda nece ali se moze sve desiti.Rossi je na zalasku karijere,a pred ovom spominjanom cetvorkom je buducnost.Moja zelja je da Rossi do samog kraja karijere bude na visokom nivou,da Pedrosa bude agresivniji i ulazi u duele,Stoner da ne zapada u duge krize od 10-12 trka,Spies da samo nastavi kao do sad,a Jorge DA CUTI I VOZI KO STO JE VOZIO U PRVOM DELU SEZONE I DA NE PLACE KO MOJ DEBELI BRAT OD TETKE KAD MU UZMU SENDVIC IZ RUKE!!!Tako nek uradi i nema za njega brige.
      sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174704#msg174704 date=1286212461]
        Vesna svaka cast zasluzeno si moderator.Malo mu udarila slava u glavu i Rossi je takav bio negde 2001(tako mi cale kaze ako nije istina izvinite)msm nije kukao ali je bio malo pun sebe koliko cujem.Smirice se Jorge.Tesko je pretpostaviti koliko ce ko imati titula ja imam neke osecaje ali ko zna koji ce jos vozaci doci sto iz SBK,sto iz nizih kategorija MotoGP.Da li ce se neko od ovih ne daj boze povrediti trajno,valjda nece ali se moze sve desiti.Rossi je na zalasku karijere,a pred ovom spominjanom cetvorkom je buducnost.Moja zelja je da Rossi do samog kraja karijere bude na visokom nivou,da Pedrosa bude agresivniji i ulazi u duele,Stoner da ne zapada u duge krize od 10-12 trka,Spies da samo nastavi kao do sad,a Jorge DA CUTI I VOZI KO STO JE VOZIO U PRVOM DELU SEZONE I DA NE PLACE KO MOJ DEBELI BRAT OD TETKE KAD MU UZMU SENDVIC IZ RUKE!!!Tako nek uradi i nema za njega brige.
        [/quote]

Evo jedan vic , Vesna nije zasluzeno moderator HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA xD al rossi je 2001 derao sve redom i ako je bio ufuran , rossi je i sad ufuran samo kad dere ove miniRossijevce
        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2893.msg174705#msg174705 date=1286213069]
          [/quote]

Evo jedan vic , Vesna nije zasluzeno moderator HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA xD al rossi je 2001 derao sve redom i ako je bio ufuran , rossi je i sad ufuran samo kad dere ove miniRossijevce
          [/quote]
          Ja sam cuo da je bio pun sebe tad i da se smirio.Znam da je derao sve redom gledao sam tad trke iako sam imao samo 6 godina.Lorenzo ove godine dere,malo je sto ti kazes ufuran ali smirice se.Dobri su to ljudi.
          sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174706#msg174706 date=1286213212]
            [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2893.msg174705#msg174705 date=1286213069]
            [/quote]

[/quote]
            Ja sam cuo da je bio pun sebe tad i da se smirio.Znam da je derao sve redom gledao sam tad trke iako sam imao samo 6 godina.Lorenzo ove godine dere,malo je sto ti kazes ufuran ali smirice se.Dobri su to ljudi.
            [/quote]

Lorenzo ove druge polusezone malo manje dere ?
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2893.msg174707#msg174707 date=1286214269]
              [quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174706#msg174706 date=1286213212]
              [/quote]

[/quote]
              [/quote]

Lorenzo ove druge polusezone malo manje dere ?
              [/quote]

Pogledaj moje ranije postove nisam ni rekao da dere u drugom delu,vozi pametno i takticki a sad ce verovatno hteti da vrati Valeu pa ce obojica voziti ko sumanuti.Ocekujem dobru trku.
              sigpic

Comment

Mislim da svi zaboravljaju jednu vaznu cinjenicu, a to je da su svi veliki vozaci uzasno sujetni.
                To vazi i za Rosija kao i za Lorenca.Nije lako "priznati" da je neko bolji od tebe, makar i u jednoj trci.
                Ocekujem da ce Lorenco vec uzvratiti udarac Rosiju, cim i zvanicno postane sampion.
                Bez obzira na sve okolnosti koje su ove godine isle Lorencu na ruku, on je izuzetno talentovan i sposoban vozac.
                A sto se tice njegoog ponasanja, budite sigurni da ce ga korigovati.Uostalom jos je jako mlad, ima vremena da nauci kako da se ponasa.
                Po meni je daleko neprihvatljivija reakcija celnika Yamahe, bar bi oni trebalo da znaju sta je Rosi za njih uradio, i da se ponasaju korektno prema vozacu koji im je toliko toga doneo.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2893.msg174710#msg174710 date=1286214626]
                  Mislim da svi zaboravljaju jednu vaznu cinjenicu, a to je da su svi veliki vozaci uzasno sujetni.
                  To vazi i za Rosija kao i za Lorenca.Nije lako "priznati" da je neko bolji od tebe, makar i u jednoj trci.
                  Ocekujem da ce Lorenco vec uzvratiti udarac Rosiju, cim i zvanicno postane sampion.
                  Bez obzira na sve okolnosti koje su ove godine isle Lorencu na ruku, on je izuzetno talentovan i sposoban vozac.
                  A sto se tice njegoog ponasanja, budite sigurni da ce ga korigovati.Uostalom jos je jako mlad, ima vremena da nauci kako da se ponasa.
                  Po meni je daleko neprihvatljivija reakcija celnika Yamahe, bar bi oni trebalo da znaju sta je Rosi za njih uradio, i da se ponasaju korektno prema vozacu koji im je toliko toga doneo.
                  [/quote]

Bas tako.Mislim da Lorenzo zeli da pobedi u Maleziji posle velike borbe sa Valeom i da na najbolji moguci nacin potvrdi titulu.A celnike Yamahe mi nemoj molim te spominjati samo se nerviram.Djubrad jedna!
                  sigpic

Comment

Lorenzo promises to fight Rossi harde
                    Jorge Lorenzo says he will be more aggressive when battling with Valentino Rossi once he has secured this year's title.

The Spanish rider hit out at his Yamaha team-mate after the Japanese Grand Prix, saying the Italian had been unfair in their battle for third place in the closing stages of the event.

Lorenzo has vowed to fight harder next time, claiming that at Motegi he was thinking of the championship.

"He didn't do moves worthy of a punishment, otherwise the stewards would have intervened, but he was really on the limit," Lorenzo was quoted by Gazzetta dello Sport. "When? Every time he passed me. He would make contact and push me out.

"It's the sort of behaviour he has already displayed in the past with Gibernau and Stoner. Now it's been my turn, but I'm not like them. Should we fight side by side again once the title is won, I'll do things his way."

The Spaniard said he had complained to Yamaha's bosses because he felt the fight was simply too hard.

"Yes, because I'm fighting for the riders' title and Yamaha for the constructors'. A crash between us would have been a gift to Honda and Ducati and would have put my championship at risk."

Rossi himself admitted he was surprised by Lorenzo's comments.

"I'm surprised by Lorenzo's reaction. He was calm at the finish, and then changed his mind. I don't know why," he said.

He added: "Lorenzo had said he wanted a race to the last lap with me. This is racing with me to the last lap. We overtook each other many times and even made contact. It was nice, especially for me since I ended up ahead of him.

"With Jorge we found ourselves very close to one another, and at times we even had to lean on the other since there was no room for two bikes. Congratulations to him for being aggressive and determined. But the best moves at the last corner are the ones for victory, not for third place!"

Yamaha's managing director Lin Jarvis said the team would make sure there is no repeat of the Motegi fight.

"Lorenzo has not demanded a punishment for Valentino, but he has complained and the team have agreed they don't want, at any time in the season, to see their riders fight each other so aggressively, especially with two titles at stake. My heart was racing furiously during the race.

"Furusawa will discuss this with Valentino. We don't give team orders at Yamaha, but we want fights with reciprocal respect. Rossi knows that Jorge has not won the title yet, and that we care about it a lot!"

Samo se nadam da ce se sve lepo zavrsiti, da niko nece stradati, jer ako je suditi po ovim izjavama, ne sluti na dobro!!!!!!!!

Comment

Rossi 2000 nije bio arogantan. Cak shto vise kako sam priznaje strahovi i nesigurnost su ga sprijecili da uzme tituku te godine.
                      2001 vec pocinje da gradi svoju licnost i tada je poceo da pokazuje zube shto su ljudi nazvali da je prkosan i nije htio da se pomjeri sa staze nikome jer je htio titulu jos prve sezone. Inace niko nije predpostavio da ce Rossi tek tako da gazi konkurenciju, niko nije imao pojma (ma shto god vam neko rekao) da je Rossi materijal za sampiona vise puta za redom i da ce 10 godina kasnije on i dalje biti mjerilo. Rossi je tek 2005 postao suvise samouvjeren al ko ne bi 5 titula je uzeo za redom i naredne dvije godine su bile trijeznjenje od toga, i kako sam kaze 2008 "Postao sam bolji vozac jer sam naucio i da gubim. to 2005 nisam imao i sad to znam"
                      Dakle Rossi nikad nije bio kao Lorenco, rijetko se zalio i to je postala njegova odlika. I vjerujte uvijek kad naidjete na interviju koji je napisan bas 2000, 2001, 2002 rijetko osim od onih koji su ga mrzjeli ce te vidjeti da nedje pise da je arogantan pun sebe. Uglavnom ce te vidjeti rijeci hvale na njegovo ponasanje i kako on donosi ogromnu pozitivnu energiju u tim i da svi vole sa njim da rade.
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Tacno nije on kao Stoner i Gibernau,bolji je(sad ce me svi opljuvati ali nema veze $%&5@$A ).Nadam se da ce ispuniti ovo obecanje i da cemo opet gledati laktove i kolena.Rossi je upravu za ovo trkanje do poslednjeg kruga.Tako to ide.Sto se Yamahe tice UPRAVA NAPOLJE sto bi rekli na nasim stadionima.Nek ne slusaju Jarvisa i ekipu i nek se trkaju.Nek pobedi bolji!
                        sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2893.msg174713#msg174713 date=1286215698]
                          Rossi 2001 nije bio arogantan. Cak shto vise kako sam priznaje strahovi i nesigurnost su ga sprijecili da uzme tituku te godine.
                          2002 vec pocinje da gradi svoju licnost i tada je poceo da pokazuje zube shto su ljudi nazvali da je prkosan i nije htio da se pomjeri sa staze nikome jer je htio titulu jos prve sezone. Inace niko nije predpostavio da ce Rossi tek tako da gazi konkurenciju, niko nije imao pojma (ma shto god vam neko rekao) da je Rossi materijal za sampiona vise puta za redom i da ce 10 godina kasnije on i dalje biti mjerilo. Rossi je tek 2005 postao suvise samouvjeren al ko ne bi 5 titula je uzeo za redom i naredne dvije godine su bile trijeznjenje od toga, i kako sam kaze 2008 "Postao sam bolji vozac jer sam naucio i da gubim. to 2005 nisam imao i sad to znam"
                          Dakle Rossi nikad nije bio kao Lorenco, rijetko se zalio i to je postala njegova odlika. I vjerujte uvijek kad naidjete na interviju koji je napisan bas 2000, 2001, 2002 rijetko osim od onih koji su ga mrzjeli ce te vidjeti da nedje pise da je arogantan pun sebe. Uglavnom ce te vidjeti rijeci hvale na njegovo ponasanje i kako on donosi ogromnu pozitivnu energiju u tim i da svi vole sa njim da rade.
                          [/quote]

Lawliet,Rossi je 2001 uzeo titulu.A ja mislio da si Rossijev fan. h5g6k8 Izvini ja sam samo cuo da je bio arogantan.Tad jesam gledao trke ali sam imao samo 6 godina nisam nista znao sem par najboljih vozaca i to je to.Izvinjavam se onda sto sam rekao nesto sto nije tacno.
                          sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2893.msg174712#msg174712 date=1286215495]
                            Samo se nadam da ce se sve lepo zavrsiti, da niko nece stradati, jer ako je suditi po ovim izjavama, ne sluti na dobro!!!!!!!!
                            [/quote]

Ovo sluti na odlicno . Valentina nista ne motivise kao rijeci: Ovo ne mozes, ovo nije u redu ovo..."
                            Sjecam se kad mu je Stoner rekao: "Ovo je trkanje?...VIDJECEMO" i bogme vidjesmo prepisao mu je par recepata od tada
                            vrhunskih .
                            Sjecam se kad je ta izjava bila i sad ja mislim stoji na valentinov forum kad sam rekao da ce ga Rossi ugaziti zbog te recenice i tako bi

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2893.msg174715#msg174715 date=1286215906]
                              Lawliet,Rossi je 2001 uzeo titulu.A ja mislio da si Rossijev fan. h5g6k8 Izvini ja sam samo cuo da je bio arogantan.Tad jesam gledao trke ali sam imao samo 6 godina nisam nista znao sem par najboljih vozaca i to je to.Izvinjavam se onda sto sam rekao nesto sto nije tacno.
                              [/quote]

Goddamn htio sam da napisem 2000 al mi se sve zbrkalo u brzini pisanja. Sad nek me satanizuju svi pravi trenutak

Comment

Auuuuuu al ste se vi raspricaliiiii. h5g6k8

Comment

Working...
                                X