Samo android box plus lista drugovi, za 50 eura godisnje imate sve kanale koji postoje na svijetu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prenosi na SK
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by limun View PostSK i N1 ne mogu da se gledaju na EON-u preko Telekomovog neta..
Moze, ljudi vec gledaju.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dva boxa 45 eura, dvije liste od pola godine 30ak eura, znaci za malo vise od 100 se pokrivaju i dva TVa na godinu dana, sto je opet vise nego duplo jeftinije od kablovske. Pritom Kodi plus Elementum pa su pokriveni filmovi i serije besplatno sa sve prevodima, ako imas jos troje ljudi uzmes Netflix za 3 eura mjesecno, mada to ti i ne treba, ima cak opcija da se uzme i godina za 20ak eura, nema skremblovanja, brdo opcija od sd do full hd 50 fps, cak i neki kanali u 4k. Sve sto postoji od sporta naci ces na 100ak kanala, da biras. Najbolji prijatelj liveonsatsigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDva boxa 45 eura, dvije liste od pola godine 30ak eura, znaci za malo vise od 100 se pokrivaju i dva TVa na godinu dana, sto je opet vise nego duplo jeftinije od kablovske. Pritom Kodi plus Elementum pa su pokriveni filmovi i serije besplatno sa sve prevodima, ako imas jos troje ljudi uzmes Netflix za 3 eura mjesecno, mada to ti i ne treba, ima cak opcija da se uzme i godina za 20ak eura, nema skremblovanja, brdo opcija od sd do full hd 50 fps, cak i neki kanali u 4k. Sve sto postoji od sporta naci ces na 100ak kanala, da biras. Najbolji prijatelj liveonsat
a za Kodi on malo radi malo ne radi to mi reko drug.
a te lista jel tu ima bas svi kanali isti kao na kablovskoj SBB? i jel secka?Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Liveonsat radi perfektno, ja ga provjeravam makar tri puta dnevno
Pa kome ces da vjerujes, drugu ili meni?Kodi Elementum addon za filmove i serije, ne za streamove ali filmovi i serije i pokriven si totalno. Bez greske.
Imaju svi exyu kanali, pritom vise verzija istih kanala, naravno ne radi sve uvijek ali pored njih imas jos 15k kanala iz drugih zemalja, uvijek ces naci sve sto ti treba. Ako je dobar server i ako ti je dobar net nema nikakvog sjeckanja naravno. Dobijas 24 ili 48 sati test za svaku listu, pa vidis kako radi, odgovara li ti i sl.sigpic
Comment
-
Originally posted by limun View PostKod mene nece.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Koliko ja vidim jedino sigurno ovde je strim preko neta.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Limune, to ti je preko sbb-ovog naloga, tako ne radi, moras eon da kupis nezavisno, van mreze, tada radi na svakom.sigpic
Comment
Comment