Originally posted by PRINCE
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
-
Originally posted by Maric91 View PostAubamejang sine, najbolja moguca opcija u tom cenovnom rangu.Ta 4 gola su plod njegovog veznog reda, oni su mnogo bitniji u Klopovom sistemu nego napadac.Odgovarace njemu da se privikne na Klopov sistem, a i uzeli su ga zato sto pokriva poziciju napadaca i krila.Veci je problem to sto ga niko drugi sem Bajerna u junu/julu nije trazio, sada je prekasno za to.Tih 3,5 miliona je sitnica za njih, mogu sada i to sebi da priuste da on ode kao slobodan igrac.Za godinu dana nece traziti napadaca, vec ce se okrenuti drugim pozicijama.
Comment
-
Ne znam da li ste primetili, ali cim je dobio vecu platu on je prestao da laje i priznao da je bilo gresaka sa njegove strane.Cilj opravdava sredstva.Dobio je ono sto je trazio i na njemu je da ima slican ucinak od prosle sezone.
@DelBoy
Ako sam dobro razumeo, profit im je 53 miliona evra.Slabo znam nemacki.Vrlo je moguce da cuvaju lovu za sledece leto kada ce im mnogo vise trebati nego ovog leta.Samo ne znam da li je to oporezivana dobit, kao i koliko ide deonicarima.Ako i sledece godine predju prihodi 250000000 evra onda moze da dodje do emitovanja novih akcija.U prevodu jos vise love za Borusiju.Last edited by Ricma; 24-08-13, 21:09.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAko sam dobro razumeo, profit im je 53 miliona evra.Slabo znam nemacki.Vrlo je moguce da cuvaju lovu za sledece leto kada ce im mnogo vise trebati nego ovog leta.Samo ne znam da li je to oporezivana dobit, kao i koliko ide deonicarima.Ako i sledece godine predju prihodi 250000000 evra onda moze da dodje do emitovanja novih akcija.U prevodu jos vise love za Borusiju.
sezone pre kada su imali €189M. Sta ce reci da je uvecanje bilo vise od €100M, sto
je svojevrsan rekord u fudbalu. Sve to je praceno sa ukupnim profitom od €53.5M.
Klub je za cetiri sezone, tacnije od osvajanja Bundeslige u sezoni 2009-10, uspeo da
ucetvorostruci svoje prihode, i postane jedan od najozbiljnih igraca na fudbalskom
trzistu.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Titulu su osvojili 2010-2011, ali je impresivno koliko su oni napredovali pre svega u finansijskom planu.Jos malo pa nece vise da zavise od prodaje igraca.
Gundoganova povreda se pogorsala i ukoliko bude morao da ide na operaciju mogao bi da odsustvuje vise meseci.
Comment
-
Raspored utakmica Borusije u Ligi Šampiona
18.09.2013 Napoli - Borussia Dortmund
01.10.2013 Borussia Dortmund - Marsej
22.10.2013 Arsenal - Borussia Dortmund
06.11.2013 Borussia Dortmund - Arsenal
26.11.2013 Borussia Dortmund - Napoli
11.12.2013 Marsej - Borussia DortmundOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Kako ce samo da bude dobar mec protiv Napoli-a.:S
Dortmund bas impresivno deluje, brzo su se uklopili novi igraci...Steta za Dortmund sto je grupa bas teska.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma nece ispasti, nego bi ih moglo kostati u Bundesu, jer u grupi nema niko slab jbg...
Mora se biti ispred Bayern-a u Bundesu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment