Kakav q lebronovski roling Dončića. Ne vređaj Luku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA regular season 19/20 (vesti, diskusije...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta radi Luka sa 21godinom a ja zaspo u cetvrtoj cetvrtini
Juta odradjuje posao i neverovatno sta radi Micel ali konacno se probudio i najbolji igrac Denvera sa 51p sto nije dovoljno. Bolesno dobre utakmice i ovaj PO ce biti mnogo luuuuuuuuud...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSta radi Luka sa 21godinom a ja zaspo u cetvrtoj cetvrtini
Juta odradjuje posao i neverovatno sta radi Micel ali konacno se probudio i najbolji igrac Denvera sa 51p sto nije dovoljno. Bolesno dobre utakmice i ovaj PO ce biti mnogo luuuuuuuuud...
Tu su negde, mada Jugoslavija odlično koristi znakove interpunkcije, sastavlja lagano rečenice sa razumljivim kontekstom i ponekad izvuče neki istorijski podatak koji nisam znao. Na stranu to što je trolcina
Dok Losmi...
Čuj MarejThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Morace Denver da dovede i neke igrace koji mogu i defanzivu da isprate, jer su im uzaludne ove dobre pozicije u regularnom delu ako u PO ne mogu nista da urade. Prosle sezone su bili drugi, izbacili SA u 7 tekmi i ispali od Portlanda nakon 7 tekmi. Ove sezone treci i lagano ispadaju od Jute. Ocigledan je pad. Ne znam da li je jos u opticaju onaj trejd Porter i Heris za Holideja, ali bi im bas legao na ovu raspalu defanzivu.
Zao mi Jokare
Comment
-
Pa bolje bez interpunkcije nego bez par litara rakije. To je bar cisto.
N mrzim Jokica to je suludo napisati, ali covek kao i ceo tim nije agresivan. Gober je izvukao vise faulova od Jokica kao i ceo tim Jute od Denvera. Nije uopst agresivan i ako ima i do Gobera.Cak ima i 6skokova vise. Jokic cak u seriji ima i manji broj asistencija nego u toku sezone.Ima 20p vise ali uz skoro duplo vise suteva. Sa tim da je Jokic prvi strelac tima i Gober 4-5 strelac tima.
Generalno ta njihova kosarka ne prolazi u PO, primili su oko 126p prosecno u PO sto je neverovatno puno. Prvi mec su isto bili losiji.
Marej je dve godine mladji i preuzima odgovornost kad treba i dobar je u clutch-u u PO. Oko njega treba da se pravi tim a Jokic da bude bitan sraf a ne obrnuto. Kad je poslednji put sampon bio kad mu je centar bio prva violina?
Uvek pisem cinjenice. Cak i da nekim cudom prodju ovo oni moraju menjati neke stvari, sad im je sansa da dovedu neku zverku u Denver ako nece sad nece nikad. Imaju podlogu ali fali im fil da bude jedni od favorita za titulu.
Koliko je bolestan Doncic ono je jezivo sa kojom on lakocom igra. Uz Durenta i Bukera on mi izlgeda kao igrac koji sa velkom lakocom postiz poene i jako je tesko ih braniti cak i da imaju los procente.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ma Denver nema PO trenera. Meloun je Gvardiola fazon samo niži level u svom sportu.
Ali jednu stvar zna i može je dovesti do perfekcije, ali u 2020 uspevaju flex treneri aka Zidan. Prilagodjavanja, prilagodjavanja, prilagodjavanja, mix mix mix mix mix mix.
Od toga da Nikola igra pleja a Plumlee i Bol Bol 4 i 5, do toga da Jokić ne igra u prvoj nego igra kad izadju starteri a da počne sa Plumlee i Grant odbranim i stisne Gobera i ekipu.
Miksuju se stvari do iznemoglosti posle onakva dva poraza u PO. A on je sisa da bi to uradio.
A ja lično bih počinjao sa Morris, Murray, Grant, Jokić, Bol Bol. Grant i Bol Bol preuzimaju pik ako bude njihov igrač i ne daju Mitchellu 3, pa neka ide na ulaz dole ga čeka Jokić i drugi visoki. A Jokić isto, samo šut da isprati, ulaz nek rotiraju odmah.
Pa nek im daju 20 trojki ona druga 2-3 imbecila van Inglesa i Mitchella ako su kadri
Comment
Comment