Desetkovana Igokea muški gine u Ljubljani.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Samo Zvezda View Post@ganac
Nemam nameru da te ubeđujem ali pročitaj šta je napisao disciplinski sudija u odluci o kažnjavanju kkcz
Lako je pronaći i meil iz sedišta Aba lige... pročitaj sadržaj i vreme kad je poslato. Možda pomogne u razumevanju ovog slučaja...
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Mark it 20:0 : To je tužan paradoks, onaj koji je jedino odgovoran za bezbednost i garancije nije pouzdan jer je pristrasan.... zanimljivost sa druge strane je da su opet pripadnici HR MUP daleko profesionalniji i bez obzira na svu hipoteku u odnosima dva naroda oni su uvek stavljali profesionalno ispred nacionalnog.
Međutim, niko ne želi da kaže kako se uprava KKB ponela revanšistički (revanšistički zbog 5 tekme ne zbog učinjenog KK CZv da se utakmica pomeri- kako je tada KK CZv iskazala dobru volju a nije morala???) i ni malo viteški i nije na zahtev KKCZv izašla u susret ( i nemojte o datumu u vreme reprezentativnih aktivnosti jer su Čović i Šunturlić javno izrekli da je bilo koji drugi datum privatljiv "pa makar igrali i dve utakmice u tri dana"). Znači em što nije postojala dobra volja od strane uprave KKB ja bih se zapitao i zašto nije postojala dobra volja da se na terenu zarade bodovi?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostCedelimpija jedan korak dalje 1. Il 2. Mjestu. Sve su prilike da je opet njihova 3. Pozicija.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Sledece kolo gostuju Partizanu, do kraja dolaze jos 2 puta u Beograd (Zvezda i FMP), docekuju Buducnost kuci.
Zakuvava se i na tabeli pored "brloga" koji gledamo van terena.
Comment
-
Sva je prilika da će liga saviti kičmu pred Čovom, nažalost, jer ako se liga raspadnje njihovi impotentni klubovi i lige će se srozati na amaterski nivo, moraće da se povinuju Nebojši veličanstvenom kako bi i to malo što imaju sačuvali.
Jedino Srpska košarka može da preživi bez ove tamnice srpske košarke.
Ali nastaviću da se molim košarkaškim bogovima Bogdanu Bogdanoviću i Miši Vujaniću da ovo zlo od lige doživi raspad.
Comment
-
Naprotiv, liga će nastaviti da bivstvuje bez srpskih klubova, kao i u periodu pre pristupanja srpskih klubova.
Naravno neće imati kao tada klubove sa ugovorom sa EL ali to ne bi imali ni sa srpskim klubovima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Oni (tim Tedeskog) nastavljaju praksu oslabljivanja u toku sezone ako se to ostvari, prosla sezona je bila ekstrem u tom pogledu s obzirom kako su krenuli (strani trener i gomila stranaca), a kako zavrsili sezonu.
Ove su krenuli sa timom gde prakticno 3 igraca (od 12) uopste i nemaju minutazu na utakmicama, jedan od te trojice je otisao u Spaniju, a sad im glavni domaci igrac (ako je istina) i jedan od dvojice nosilaca spoljne linije ide u sred sezone. Uz to nisu iskoristili osipanje Primorske da mozda ugrabe nekog igraca kad su imali prilike.
Ne znam koje pare da su u pitanju (posto bi dobili otkup, Jaka potpisao na 2 godine) ali je u pitanju igrac koji je bio mec viner u poslednjim (ne racunajuci danas) utakmicama koje su bile neizvesne, protiv Mege preko 30 poena i indeks skoro 50.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostMislio sam na svaku nacionalnu ligu posebno. A to što će oni nastaviti sa nekom krnjom ligom nikakav problem.
Samo da mi spasimo našu košarku.
Jedan Bojan Bogdanovic tesko da bi imao ovakvu ulogu u NBA ligi da nije igrao u CIboni ABA ligu i pitanje je da li bi dosao do trenutnog nivoa. I sama ABA liga je uvek bila blizu top5 evropskih liga i logicno da igraci odavde zavrse u Turskoj/Spaniji/Rusiji itd
I prelazak na KLS bi znacilo ostanak Covica u timu zato sto u tom slucaju on ne bi negativno odskakao od ostatka rostera. Zbog manjih budzeta bilo bi manje stranaca, a vise domacih igraca koji sada ne bi imali minutazu. Drugim recima kvalitet bi se razvodnio. Mada i sva ova veca ulaganja i vise stranaca u ekipi se ulaze zbog Evrolige.Last edited by Ricma; 05-01-20, 19:33.
Comment
Comment