Originally posted by 弱肉強食
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Erezbe (pošto su na prs' u ljubu sa Nebojšom) su danas oko 2 javili da se neće igrti tekma. E sad, ovo svakaako nije dobro li ako je igra NČ a utakmica se održi, uspeo je u destabilizaciji ALI sumnjam.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Licno bih voleo da bude meca i da sve prodje lepo. Stavise ne treba ni te drame. Jasno je bilo da covic svakako nece ici u PG, kao i Bokan u BG...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ja bih rekao da su se vodili razgovori u četvorouglu Milo-Bokan-Vučić-Čović i da je ishodište tih razgovora odluka da se ne otputuje u Podgoricu, što je, kada se pogledaju gostovanja Zvezde, pa i Partizana, u poslednje dve sezone pogotovo potpuno ispravna odluka, čak i da nema potonjih skandaloznih političkih odluka crnogorskog diktatora. Ove tenzije nadrastaju mnogo sportski aspekt i rekao bih da Crnu Goru čeka njihova verzija petog oktobra.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Pa ako ne otputuju i ne odigra se utakmica minimalno sto ce se desiti je sluzbeni rezultat 20:0 za Buducnost, ali cini mi se da postoje jos neke kazne koje bi morale da se primene samo je pitanje da li ce rukovodstvo lige to i da uradi.
Uglavnom, jos od finala pre 2 sezone se stanje pogorsava (mislim na duele Zvezde i Buducnosti) i znajuci u kom regionu zivimo hronologija iz proslosti kaze da ce biti verovatno samo gore.
Comment
Comment