Proverena šema, faul faul bacanja bacanja na jednoj, a na drugoj strani muk.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakav juznjacki vreli derbi. Ostarao sam ja za ove utakmice. Osim toga , svaka cast Mornaru na igri, svaka cast nasim momcima na hrabrosti i karakteru.
Odlicna dva meca. Narocito drugi. Pravi plej of. Sve puca. Mnogo strasti. Mnogo kontakta. Mnogo atraktivnih poteza. Uzivao sam gledajuci ova dva meca.
Comment
-
Posle pobede od +10 u prvoj utakmici ABA2 finala Studentski centar je izgubio drugu utakmicu finala od Sparsa sa -1 i tako postao sampion ABA2 lige za sezonu 20/21.
Ulaze u ABA ligu umesto Primorske, a Sparsi igraju plej-out seriju protiv Splita za jos jedno mesto u ABA naredne sezone.
Igra se na 2 dobijene utakmice (1-1-1), a prednost domaceg terena imace trenutni ABA ligas tj Split.Last edited by Borca; 06-05-21, 18:50.
- Likes 1
Comment
-
Aj' sad da naam prebacite za filijalu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Ruku na srce nisu oni prebacivali za to nego ovi nasi partizani. Imali su druge ‘zamerke’, ali filijala momenat je Ostojino maslo. Sad ce Ostoja morati da trazi nove saveznike u prljavoj igri protiv Zvezde. Ali ko ga jebe. Zvezda Srbija, duvajte ga Bokane i Ostoja!Last edited by Storm; 06-05-21, 19:41.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostRuku na srce nisu oni prebacivali za to nego ovi nasi partizani. Imali su druge ‘zamerke’, ali filijala momenat je Ostojino maslo. Sad ce Ostoja morati da trazi nove saveznike u prljavoj igri protiv Zvezde. Ali ko ga jebe. Zvezda Srbija, duvaj ga Ostoja!
Ponovo jaše.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment