Ovo je ako se ne varam drugi produzetak Olimpije na svom terenu i druga pobjeda posle produzetka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moze da bude dobar derbi. Mislim da ce dosta zavisiti od Voldena, on je veoma bitan sraf za kkcz. Kako ce on odigrati protiv bivsih saigraca i da li ga mogu natjerati da udje u nervozu. Zanima me i kako ce probati da igraju na Lojdu. Sa druge strane moze biti sansa za Terija koji je ,mislim, mnogo brzi u kretnjama od Mozlija i Jankovica ali isto tako i "sa manje mase". KKCZ je favorit barem za 15-20% i ako ne udje tokom meca u neke panicne i nervozne odluke, da time da krila igracima kkp, bas tesko vidim drugi scenario osim pobjede kkcz. Ko zna?
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostMoze da bude dobar derbi. Mislim da ce dosta zavisiti od Voldena, on je veoma bitan sraf za kkcz. Kako ce on odigrati protiv bivsih saigraca i da li ga mogu natjerati da udje u nervozu. Zanima me i kako ce probati da igraju na Lojdu. Sa druge strane moze biti sansa za Terija koji je ,mislim, mnogo brzi u kretnjama od Mozlija i Jankovica ali isto tako i "sa manje mase". KKCZ je favorit barem za 15-20% i ako ne udje tokom meca u neke panicne i nervozne odluke, da time da krila igracima kkp, bas tesko vidim drugi scenario osim pobjede kkcz. Ko zna?
Dve duple el nedelje , sa tri gostovanja , sigurno su ostavile trag na igračima kkcz.
Sale ima ozbiljan ispit , da igračima ne dozvoli da opet pređu na Aba nivo zalaganja...kkp nije ni Mega , Primorska ili Split.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
U svakom slućaju to što igra ne znači nužno da je bilo ko slagao, ili da nema preloma uopšte. Možda je i neki lakši vid povrede.
Evo juče smo imali optužbe da će Mika igrati sa virusom.Last edited by mark !t zer0; 23-11-20, 20:30.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by ЧШ. View PostU svakom slućaju to što igra ne znači nužno da je bilo ko slagao, ili da nema preloma uopšte. Možda je i neki lakši vid povrede.
Evo juče smo imali optužbe da će Mika igrati sa virusom.
Angola je otisao, dok se sa Stefanom radi na raskidu ugovora.
Bukvalno 8 igraca u rotaciji za sutra.
Купер пре 2 дана на теми ККП
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostZagorac i Lazic bas vole da pricaju sa sudijamaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment