Odličan meč u Baru. Bolje za Zvezdu da nije otišla ni ovoga puta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by jozef k. View PostPunter je verovatno najbolji Amerikanac u ligi posle Lorenza. Nestvarna partija. Sam drži Zvezdu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPunter za mjesec dana dobio kljuceve u ruke i slobodu neogranicenu.
Comment
-
Da to su dvije vrlo opasne opcije, ali lik ne vidi nikoga. Ja sam siguran da je on jedan od krivaca. Lik uzima po 15-20 suteva po utakmici. Na roster koji je pun kvaliteta. I to bih razumio da je istek napada itd itd situacije u kojima mora da se digne na sut, ali nisu, kako dobije loptu bas je rijetko rijetko nekome doda. Jos ako se udje u zadnjih 7-8 sekundi napada gotovo, mogu ostali slobodno da se pozdrave.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostDa to su dvije vrlo opasne opcije, ali lik ne vidi nikoga. Ja sam siguran da je on jedan od krivaca. Lik uzima po 15-20 suteva po utakmici. Na roster koji je pun kvaliteta. I to bih razumio da je istek napada itd itd situacije u kojima mora da se digne na sut, ali nisu, kako dobije loptu bas je rijetko rijetko nekome doda. Jos ako se udje u zadnjih 7-8 sekundi napada gotovo, mogu ostali slobodno da se pozdrave.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostDa to su dvije vrlo opasne opcije, ali lik ne vidi nikoga. Ja sam siguran da je on jedan od krivaca. Lik uzima po 15-20 suteva po utakmici. Na roster koji je pun kvaliteta. I to bih razumio da je istek napada itd itd situacije u kojima mora da se digne na sut, ali nisu, kako dobije loptu bas je rijetko rijetko nekome doda. Jos ako se udje u zadnjih 7-8 sekundi napada gotovo, mogu ostali slobodno da se pozdrave.
Vidimo svi na sta lice Kuzmic (jedva se izvukao letos), Gist, Perperoglu, svakako ni priblizno na igrace kakvi su bili kroz karijeru, razlozi za to su raznoliki ali kvalitet definitivno vise nije onaj koji njihova imena nose sa sobom.
Mislim i vi dovedoste pre neki dan Tilija, odlican igrac barem na ABA nivou ako bi gledali njegovo ime i karijeru. Ako pogledamo poslednje 2 sezone (ovu trenutnu posebno) to bas i ne deluje obecavajuce.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostKuzmic je bas los, mislim da je to to od njega sto se ozbiljnije kosarke tice.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
Comment