Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Milojevic je trener za razvijanje talenata i to pokazuje broj njegovih ucenika sto po NBA, sto po EL i EC ekipama. Njemu i Misku ABA i igranje u EL nikad nisu bili prioritet."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Zajeban mec pocinje za par sati. Dva vrlo vjerovatno najkvalitetnija sastava i vjerovatno najskuplja tima. Elem, nije poenta u tome. Poenta je u tome sto ne znam sta da ocekujem. Sa jedne strane strane Zvijezda mi je favorit jer je stvarno kvalitetan sastav i domacin a sa druge strane znam da to nece nista znaciti mozda a kamo li uticati na stav igraca Partizana. Kad gledam pojedinacno, poziciju po poziciju opet nisam siguran u nista. Mogu li Valden, Gordic i Jaramaz da zatvore Lorenca i Berona? Moze li Zagorac da izadje na kraj sa perperogluom , Dobricem, Davidovcem? Takodje i borba centara, da li Stimac moze igrati nadmocno u odnosu na dobre blokere i zastitnike obruca kakavi su Mozli i Mekadu? Sto mislite?
Comment
-
Zvezda je odigrala ovu utakmicu na nekih 60,70%. Zo je bio ispod svakog nivoa, Dobrić, MJK može bolje od ovoga a i Bog treba da uđe u ritam.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPartizan je igrao kamikaza košarku, igrali su grubo, tri igrača su završila sa pet ličnih. Nemoć.
Ako pobedimo Budućnost osvajamo.
Comment
Comment