A ako kojim slučajem (koji je procentualno gledano veći nego da se desi poraz) zvekne Zvezda i Igose i Partizan i Mornar - šta onda?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Ako je tako Chiwwi kao što kažeš iako to nismo priže
ljkivali...biće u redu i biće slavlja na M.K.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Apropo kombinacija ko sa kim i kad...
Partizan ako pobedi Budućnost sa više od 5 razlike zacementirao je prvu poziciju.
Ono što može biti zanimljivo je da Primorska opušteno može da izvuče 15 pobeda a Mornar ako dobije Zvezdu 14, biće to ipak malo za top 4 za Mornar ali 15 Primorskinih već igra igru.
Ima desetak kombinacija ali ono što upada u oči je da ako Zvezda izgubi od Cedevite opušteno ispada iz 4.Last edited by Chiwwi; 26-01-20, 22:46.
Comment
-
Jos je rano za bilo kakve prognoze posto je 5 timova u rasponu od 6 do 8 poraza i isti igraju dosta medjusobnih duela u zadnjih 5 kola. Takodje tu su i utakmice sa timovima koji nemaju mnogo vremena ako misle da izbore opstanak pa ce imati dosta motiva u utakmicama sa ovim gornjim koji se bore za plej-of.
Comment
-
https://twitter.com/Carchia/status/1221714877233930240
Golemac i Zdovc glavni kandidati za novog trenera u Ljubljani, Rimac izgleda odlazi.
Comment
-
Originally posted by Borca View Posthttps://twitter.com/Carchia/status/1221714877233930240
Golemac i Zdovc glavni kandidati za novog trenera u Ljubljani, Rimac izgleda odlazi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostAko Igokea dobije Zvezdu biće još zajebaniji..“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment