Originally posted by KimiHamilton
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 Gran Premio Heineken d'Italia 2019 (Monza)
Collapse
X
-
Bas je drugarica potrefila kad ce da se vjeri, dusu bih prodala da sam mogla biti u Monci u nedelju.
Za mene jedna od najboljih trka od kako pratim F1, i definitivno najemotivnija za mene kao fana Ferarija i Leklera. Vidjelo se da uopste nije mogao da uziva kada je osvojio Belgiju, sa razlogom naravno. U nedelju je djelovalo kao da mu je to prva pobjeda s obzirom na radovanje, euforiju i slavlje na kraju. I to kakva pobjeda pod pritiskom Luisa i Botasa na kraju. Zrela voznja, sjajno postavljanje na stazi i za promjenu, odlicna strategija Ferarija da ga u pitu postavi na tvrde gume. Poslije toliko ruznih momenata na privatnom planu i poslije Bahreina, zasluzio je ove dvije pobjede. Zasluzio je da bude prvi nakon Alonsa koji je u crvenom uzeo Moncu.
Seb... sta reci? Od statusa prvog vozaca na pocetku sezone do vozaca koji je vec neko vrijeme potpuno inferioran u odnosu na Leklera. Pitanje je koliko mu je zelje i motivacije ostalo bez obzira sto on govori da to nije problem. Dugo mi vec u svojim javnim nastupima djeluje bezvoljno, blijedo, nemotivisano, izgubljeno... Prosla godina mu je bila teska, ove godine nije zasluzio onakav kraj trke u Kanadi... Izgleda da sve to ostavlja posljedice.
Sjajan rezultat za Renault i Giovinazzija takodje, a krivo mi je sto je Max morao da startuje sa zacelja jer bi se sigurno i on ukljucio u borbu za vrh da nije imao kaznu.
Nadam se da u Singapuru necemo gledati suvu dominaciju Mercedesa i da ce Ferari i Red Bul uspjeti da budu konkurentni iako ce Merc biti veliki favorit.
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postakvarija to su dve zaredom jel castis?
Comment
Comment