Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SP Kina - reprezentacija Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Meni je prilično zanimljivo je da kad je Nedović u pitanju niko, ama baš niko ne pominje činjenicu da je bio katastrofalan nakon ispadanje iz Evrolige i tokom italijanskog plejofa i da je zbog hroničkih problema sa zglobom umnogo promenio naćin igre, više se oslanjao na šut za 3 i smanje na prodorima jer nema više nekadašnju brzinu, skočnost i verticalnu eksplozivnost.
Comment
-
Naravno sve to ide uz potpuno odsustvo odgovornosti i ne bi me čudilo da se sada mediji potpuno okrenu satanizaciji igrača koji nisu ni bili na SP (Kalinić, Nedović), pa čak u njima i pronađu glavne krivce za ovaj "uspjeh".
Pogledaj samo današnje "novine" i sve će ti biti jasno. Od Kalinićevih lajkova i to tvitova , koji imaju isključivo negativan odnos prema selektoru i Nedovićeve neke objave na instagramu , pravi se prava kampanja protiv njih dvojice .Ništa čudno i neobično ...takve " vesti" imaju publiku i to ne malu
Zeljko Obradovic- "jedini autoritet trenera je autoritet znanja sve ostalo su price " ...
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostPogledaj samo današnje "novine" i sve će ti biti jasno. Od Kalinićevih lajkova i to tvitova , koji imaju isključivo negativan odnos prema selektoru i Nedovićeve neke objave na instagramu , pravi se prava kampanja protiv njih dvojice .Ništa čudno i neobično ...takve " vesti" imaju publiku i to ne malu
Zeljko Obradovic- "jedini autoritet trenera je autoritet znanja sve ostalo su price " ...
OK. Ajmo ih proglasiti za Bogove.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostA jel ih treba tapšati po ramenu?
OK. Ajmo ih proglasiti za Bogove.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKad svi govnoidi prave istu vest sa jednim ciljem , onda je to dirigovana kampanja ...pominjana je ranije izvesna Suzana , predsednikova savetneca za medije , koja je kooptirana u KSS pre odlaska u Kinu
A ko im je kriv što zbog spostvenog ega likuju zbog poraza bivši saigrača, umesto da im daju podršku nakon 2 teška poraza, oni glume uvređene mlade.
Comment
-
Posle 24h i nesto hladnije glave......
Saletu treba dati sansu ako nema nijedna druga kvalitetna opcija i ako je sve u redu u ekipi.Last edited by Mr. Wolf; 11-09-19, 15:06.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostPosle 24h i nesto hladnije glave......
Saletu treba dati sansu ako nema nijedna druga kvalitetna opcija i ako je sve u redu u ekipi.sloboda ili ništa
Comment
-
Bas me briga sto igraju protiv ove 5te ekipe Amera.
Kako cemo na OI?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostZa početak,mora ovaj sa slike iznad da odvoji 2-3 miliona eura koliko Fiba traži za organizaciju kvalifikacije grupe za plasman na OI
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
Comment