Odma šaltanje na SK2 gde Kinezi hvataju zadnji voz.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SP Kina - uživo komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma razmazili se svi. Od kako je basnoslovna zarada u košarci neće niko da grebe i kopa za nacionalni dres. Lakše im je kriti se pod raznoraznim izgovorima i otkazati nego "trošiti vreme" i uveseljavati sopstveni narod.
Da sam neki mudonja u FIBA-i uveo bi zakon i kažnjavao one koji nemaju dobar razlog za otkazivanje.
Comment
-
Serem se na nacionalni dres ja prvi. Ako mi dozvolite.
Ima dece gladne nemaju hleba da jedu, idu na lečenje, sad treba da budem opsednut nacionalnim dresom. Ja bi ih dočekao na balkonu kao svemirske šampione da su svi dali mesečne plate za lečenje klinaca, tu medalju ne bi zamenilo 50 sp i olimpijada.
Ako smo spali na to da je nacionalni dres najveća vrednost, treba da nestanemo sa lica zemlje.
Comment
-
-
Originally posted by Indigo View PostMislis Memphis Hustle.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostMa razmazili se svi. Od kako je basnoslovna zarada u košarci neće niko da grebe i kopa za nacionalni dres. Lakše im je kriti se pod raznoraznim izgovorima i otkazati nego "trošiti vreme" i uveseljavati sopstveni narod.
Da sam neki mudonja u FIBA-i uveo bi zakon i kažnjavao one koji nemaju dobar razlog za otkazivanje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment