Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajmooo??

Jer se boje Turske kao djavolak krsta. Jer im je trener vezara. Jer su oni vezare. Jer tim nema prave lidere. U onim generacijama se znalo ko kosi, a ko vodu nosi, a u ovoj su svi kosaci...

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
      Realno, prolaze Turska, Irska, CG i Bosna. Bez imalo navijanja.
      Realno prolaze Turska, Irska, Portugal i Ceska.
      sigpic

Comment

• ceska ne prolazi
        www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

Ajmooo??

Jer se boje Turske kao djavolak krsta. Jer im je trener vezara. Jer su oni vezare. Jer tim nema prave lidere. U onim generacijama se znalo ko kosi, a ko vodu nosi, a u ovoj su svi kosaci...
          A svašta se može pročitati na forumu, ako ne znaš ova generacija je tukla Italiju,Englesku izbacila sa Eura,Njemce dobili na Euru,znači da ima kvalitete.
          E sad mi reci onda po čemu je BiH realni favoriti protiv Portugala,bez imalo podcijenjivanja BiH ,ali koga je to BiH dobila da bi bila favorit protiv Portugala ?

Comment

• Sve ce se vidjeti za manje od mjesec dana,to sto se vi Hrvati uvrijedite na svaki spomen u nesimpatisanju vasih sportista i reprezentacija je vas problem,a to "svasta" zadrzi za sebe jer se to ovdje smatra vrijedjanjem

Nikad ne diskutujete oko bilo cega,ali eto vas odmah kada se vasi spominju u losem kontekstu...ne vidim te ovdje pod drugim okolnostima
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Iceman View Post
              ceska ne prolazi
              Pasce Crnogorci pod pritiskom .
              sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                Sve ce se vidjeti za manje od mjesec dana,to sto se vi Hrvati uvrijedite na svaki spomen u nesimpatisanju vasih sportista i reprezentacija je vas problem,a to "svasta" zadrzi za sebe jer se to ovdje smatra vrijedjanjem

Nikad ne diskutujete oko bilo cega,ali eto vas odmah kada se vasi spominju u losem kontekstu...ne vidim te ovdje pod drugim okolnostima
                Pa ja nzm citam neke teme već više od mjesec dana i nigdje nisam pročitao da neko simpatizira naše športaše i nisam se mješao ,al šta se ovdje ne smije napisati neki kometrar,samo sam napisao da je čudno da su Turci favoriti protiv nas ,a BiH favorit protiv Portugala.
                Oprostite na vrijeđanju ako je ono bilo vrijeđanje ,drugi mogu lajkati post NEK CRKNU (ako se ne sjecas nakon pobjede BiH protiv nas u košarci) a neki nemogu napisati ni post.
                Last edited by Mario Ancic; 14-10-11, 20:16.

Comment

• Covjek ima pravo na svoje misljenje a da ga ti ne ismijavas,znam da si par puta isto gore i na kosarci nesto komentarisao,ali gle slucaja samo kad su vasi spominjani,rekao si svoje misljenje i to je to,on ima svoje i zbog toga smo tu...

BIH nije uopste favorit protiv Portugala nego je on samo rekao da ce proci(na sta ima pravo),a isto tako za Tursku,cak je poprilicno dobro objasnio sta su mane Hrvatske reprezentacije

#the return

Comment

• Hrvatska je najjača ekipa s ovih prostora. Period.
                    Nešto poput Srba u košarci. Ima tradiciju, organizirana je, svako 2 godine izbaci klasnog igrača.
                    Hrvatskoj se ne može dogoditi da spuši od Estonije ili slično. Totalno, ali totalno suprostavljanje realnosti je tvrdnja da je Hrvatska "najmanji" favorit od svih, ovih "naših" nacija.

Comment

• To da su najjaci moraju dokazati na terenu,sada... ne u teoriji

Niko nije rekao da su najmanji favoriti,oni su nosioci i favoriti protiv Turske,ali se od tog poraza nisu pokazali,uopste,cak sve suprotno od toga,ova grupa je bila bezveze i oni su igrali baraz,da su neka klasa ne bi ga igrali i ne bi se sakrili kao misevi protiv Grcke

#the return

Comment

• turska ce u prvom mecu protutnjati i dobiti mec ubjedljivo bez primljeng gola a u drugom ce biti remi ili minimalan poraz turske

irskoj je vec uefa sredila plasman na euro ovo je samo formalnost ( jbg mora se platini na neki nacin oduziti reprzentaciji irske )

crnogorci ako budu igrali u najacem sastavu, ako nebude povreda imaju realne sanse da se po prvi put plasiraju na euro.........jedini problem im je da ne izgore od prevelike zelje i euforije

pokusati neizgubiti u zenici..........i onda svim raspolozivim snagama okrenuti se drugoj utakmci ( svi znaju da igramo bolje na strani jer tad momci igraju opusteno i bez pritiska), nije neki belaj i ako izgubimo od portugala, jbg nema te repke na svijetu koju portugal sa ovakvim igracma nemoze dobiti

Comment

• A ja imam neki osjecaj da nijedna Ex-Yu ekipa nece otici na EP.

To je samo moj neki osjecaj....
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Sad odgledah ovaj klip kako sudija krade u korist Francuske. Ono je neverovatno, cista kradja. Kakvi retardi, majmuni! Bolesnici, jadno!!!

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                              A svašta se može pročitati na forumu, ako ne znaš ova generacija je tukla Italiju,Englesku izbacila sa Eura,Njemce dobili na Euru,znači da ima kvalitete.
                              E sad mi reci onda po čemu je BiH realni favoriti protiv Portugala,bez imalo podcijenjivanja BiH ,ali koga je to BiH dobila da bi bila favorit protiv Portugala ?
                              Kao sto je AK vec rekao, niko nije rekao da su favoriti. receno je da je realnije da prodju. Bosna ima tim i ima naboj. trenutno su korisniji za tim Dzeko i Pjanic, nego deset CR-ova. Bosna znaci ima jednog klasnog igraca, koji daje sve za reprezentaciju, a jos je klasican napadac. Portugalci i dalje nemaju klasicnog napadaca. Portugal je favorit, ali ce proci samo na foru i pomoc sudija.
                              Turska... Bi li ono Hidink na njihovoj klupi? Bi li ono uvjek prisutan fanatizam u njihovoj igri? Bi li ono pakao kad se igra tamo? Bi li ono da je uvjek neka mrtva atmosfera kad se igra u ZG? Bi li ono da HR trenutno nema niti jednog klasnog igraca? E ovo zadnje tek bi. Kada su tukli te engleze, prije dvije-tri godine, tukli su ih igraci mladji dvije-tri godine, a jos potpomognuti sa par igraca koji imaju kicmu, a nisu vise u reprezentaciji. Od Kapelove Engleske su recimo gubili dva puta, lagano. S tom istom Kapelovom Engleskom je CG igrala dva puta nerijeseno. Modrica je celsi trazio jedno pola dana, a onda shvatio da mu ipak ne treba. Ali je zato Modric sebe slao u Celsi, jedno mjesec dana. Momak je dobar igrac, a i ovo "dobar" je diskutabilno. Pozadi je neupotrebljiv. Zna da da loptu, ali daleko od toga da ima ceste "pasove smrti". U Totenhem je dao dva-tri gola, za isto toliko sezona. Da malo uporedimo sa Joveticem, kojeg ja isto smatram dobrim-vrlodobrim igracem. Jovetic ce, za razliku od njega, vjerovatno stvarno zavrsiti u Celsiju. Cak je i Lampard na svom Tviteru napisao da ga zeli u Celsiju. Plus sto je Jo-Jo, prije povrede, u Kalcu, dao nekih desetak golova, sa nepunih 20 godina. U tim godinama je Modric davao tolike golove, ali u HNL. Dalje, Hrvatska nema igraca koji je i blizu kvalitetima Mirka Vucinica. De facto i de jure... Zakljucak. Zasto bih ja mislio da je Hrv zvek ekipa, i apsolutni favorit protiv fanaticnih Turaka, koji su ih izbacili na EURU, kada ne smatram da je zvek ekipa zemlje u kojoj zivim?!

Comment

Kao sto je AK vec rekao, niko nije rekao da su favoriti. receno je da je realnije da prodju. Bosna ima tim i ima naboj. trenutno su korisniji za tim Dzeko i Pjanic, nego deset CR-ova. Bosna znaci ima jednog klasnog igraca, koji daje sve za reprezentaciju, a jos je klasican napadac. Portugalci i dalje nemaju klasicnog napadaca. Portugal je favorit, ali ce proci samo na foru i pomoc sudija.
                                Turska... Bi li ono Hidink na njihovoj klupi? Bi li ono uvjek prisutan fanatizam u njihovoj igri? Bi li ono pakao kad se igra tamo? Bi li ono da je uvjek neka mrtva atmosfera kad se igra u ZG? Bi li ono da HR trenutno nema niti jednog klasnog igraca? E ovo zadnje tek bi. Kada su tukli te engleze, prije dvije-tri godine, tukli su ih igraci mladji dvije-tri godine, a jos potpomognuti sa par igraca koji imaju kicmu, a nisu vise u reprezentaciji. Od Kapelove Engleske su recimo gubili dva puta, lagano. S tom istom Kapelovom Engleskom je CG igrala dva puta nerijeseno. Modrica je celsi trazio jedno pola dana, a onda shvatio da mu ipak ne treba. Ali je zato Modric sebe slao u Celsi, jedno mjesec dana. Momak je dobar igrac, a i ovo "dobar" je diskutabilno. Pozadi je neupotrebljiv. Zna da da loptu, ali daleko od toga da ima ceste "pasove smrti". U Totenhem je dao dva-tri gola, za isto toliko sezona. Da malo uporedimo sa Joveticem, kojeg ja isto smatram dobrim-vrlodobrim igracem. Jovetic ce, za razliku od njega, vjerovatno stvarno zavrsiti u Celsiju. Cak je i Lampard na svom Tviteru napisao da ga zeli u Celsiju. Plus sto je Jo-Jo, prije povrede, u Kalcu, dao nekih desetak golova, sa nepunih 20 godina. U tim godinama je Modric davao tolike golove, ali u HNL. Dalje, Hrvatska nema igraca koji je i blizu kvalitetima Mirka Vucinica. De facto i de jure... Zakljucak. Zasto bih ja mislio da je Hrv zvek ekipa, i apsolutni favorit protiv fanaticnih Turaka, koji su ih izbacili na EURU, kada ne smatram da je zvek ekipa zemlje u kojoj zivim?!
                                Kao BiH Džeko tako i nama znači Eduardo,on je sve ključne golove zabijao,i ko zna što bi bilo da je bio na Euru.
                                Pa i nisam konkretno mislio na tebe,ni ja ne mislim da mi imamo zver što ti kažeš,nego mi je malo bilo čudno što od valjda 10 komentara svi su naveli Turce kao apsolutne favorite,pa neznam možda ja onda slabo pratim nogomet.
                                To što si rekao 2 godine mlađi igrači,a nzm ja nekako mislim da igrači postaju bolji s godinama valjda se varam (s tim da nam je većina reprezentacije u najboljim godinama,25-30),od te utakmice s Englezima na Wembleyu nedostaju samo brača Kovač.

I da ovaj dio s Hiddinkom,pa onda valjda Turci nemaju pojma kad ga kritiziraju,zadnje što je napravio sa reprezentacijama je polufinale Eura (na koji se nebi plasirao da nije bilo Bilića).
                                I kad si već spomenuo klase koju tu Turci imaju klasu .

Uostalom sve će se viditi za manje od mjesec dana,bit ćemo pametniji.

Comment

Working...
                                X