Jebem ti reprezentaciju bez spica.Mi nemamo igraca koji je napadac a da valja i onaj sto valja on se povukao pre tridesete godine.Svaka od bivse SFRJ ima po jednog klasnog spica pa cak i ta Slovenija ima nekog Milivoja Novakovica koji je klasa za Pantelica i ekipu.Nemamo igraca koji moze da razmislja prilikom igre,sve same sirovine.Stankovic moze da trci ko konj,Vidic i Bane da se biju,Krasic moze da pretrci igraca nikako da predribla,Jovanovic je sam po sebi slepac,Pantelic je operisan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za Euro 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostDanas nam nije bio dan!!!!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Kalu View PostJaoj Urose ne pricaj gluposti,koji Radisa Ilic..
Ne znam zasto ljudi zamaraju sa tim fudbalom,niti smo ga znali igrati,niti cemo ga znati.Jednostavno,nismo fudbalska nacija.
Ја бих вратио Стојковића на гол, у шпиц Катаиа и Којића, можда Јевтића, ено тамо у Кини са Клеом најбољи стрелац лиге. Али све бих ове отерао у три лепе.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Jevtic da gol kada najmanje treba tj, kada uveliko vodis, a to znaci, da nam on ne bi pomogao (pitanje da li bi nam i Bog pomogao)......Kojic, Sulejmani, Medojevic, Laza, Markovic, Subotic, Rajkovic, Kolarov, ostalo sve oterati.....golmana, naci neku paljevinu koja nece primiti gol sa 40 metara i mozda se prestanemo brukati...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Vidic-Kolarov-Kuzmanovic-Kacar-Krasic-Tosic-Cleo-Sulejmani
Ovo je tim koji bi nesto i napravio uz normalnog trenera , svi ostali mogu da se slikajuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Osecam gadjenje, odvratan pristup igri, ovo kao da je bila neka egzibicija...
Da nije tragicno bilo bi smesno...
Toleta i ovo Tele u 3 pm, u Severnu Rodeziju pa nek tamo one divljake uce fudbalu...
JBT prejadno, za taj dres treba da se gine a ne ponasanje kao da te boli ona stvar...
Ovo nije realnost sto rece ovaj tutumrak od komentatora, mi ne da mozemo nego moramo ovakve reprezentacije da jedemo za uzinu, a ne ovako kukavicki i oprezno, celom stabu otkaz i u pm....
EDIT: Cleo, jer se ti salis, zar nisu rekli da ne moze igrati za nas....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment