Vidio sam juce da je izasao iz igre i da se ponasao kao deriste. Odlican igrac... steta sto je klosar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2019 - Preseason/Regular season
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Braunu se smesi suspenzija!
Kad se to konacno desi, fala Bobu!
Moglo bi na neko vreme da utihnu price da Patsi imaju povlascen status. Ove sve prekrsaje koje je pravio su se desili dok je nosio dres Stilersa. Znaci to se zataskavalo i cekao se pravi tajming da odredjene vesti ugledaju svetlost dana, sada kada je potpisao za Patse svi su se urotili protiv njega.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostEvo sad citam da je ta klosarcina voljela da prdi doktorima u facu i da ne placa racune.
Dako ga neko potpise, pa da se nadam da ce slomiti nogu ili dvije.
Hahahahahahahahah je l me zezas sa ovim delom u vezi doktora hahahahaha??? Kakav je lik retard, mada mislim da ima CTE jos od onog udarca Burficta
Comment
-
U pitanju je NCAA fudbal, ali molim vas pogledajte ovaj cirkus
Znaci, nevjerovatno Ovo bi bila najveca pobjeda u istoriji programa Central Connecticut, ali ne lezi vraze Ovaj bizarni kraj utakmice je sigurno uzrokovao makar jedan srcani udar u Americi jer je granica za over/under bila 62.5
Slag na tortu, dje jedan od igraca EMU-a prosi djevojku posle utakmice... kurac bi pristala da su izgubili od ovih levata
Comment
Comment