Originally posted by crni
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GoPro British Grand Prix
Collapse
X
-
Originally posted by Gargamel View PostKad ne moze doktor dobar je I Rins
Stvar je jasna, ceka se da Markez obori sve rekorde pa da Kvartararo dobije konkurentnu masinu, projekat se mora zavrsiti do kraja.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Mali Kvartararo čeka da Rosi oslobodi mesto.
Da je drugo stanje na tabeli svakako da bi ovakva preticanja uticala na Markezovu psihu, ovako sumnjam. A i realno da l dva kruga pred kraj ili u poslednjoj krivini - dođe mu na isto. Za sada je izgubio samo 50 poena od maksimuma, tako da je neosvajanje titule u domenu SFТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
u prvih 12 trka je izgubio 50 bodova od maksimuma, ako ti očekuješ da izgubi 78 u preostalih 7 vikenda u odnosu na povređenog Dovija, mogu samo da kažem da bih voleo da imam tvoj optimizam.
I da bih voleo da me kenja u životu kao njega.
I da mržnja ubija.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View Postu prvih 12 trka je izgubio 50 bodova od maksimuma, ako ti očekuješ da izgubi 78 u preostalih 7 vikenda u odnosu na povređenog Dovija, mogu samo da kažem da bih voleo da imam tvoj optimizam.
I da bih voleo da me kenja u životu kao njega.
I da mržnja ubija.
Comment
-
Originally posted by VR6 View Postkad porasteš, kazaće ti se samo....Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment