Allezzzz zavrsavaj to daj se uozbilji malo i u igri si, nema ipak Beretini onaj nestvarni nivo citav mec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biće mu lakše sada kada riternira, mora da ide na brejk sada.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Najgori mogući rezultat na USO je kada u 5 setu imaš 5:3 i serviraš...
Može Beretini da uzme, msm da ga je poremetila ona opomena za koučing, ali i publika.
Čačke Misli Mrkela da bi Monf bio lakši protivnik RafiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ajde brejk sada, samo strpljivo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNajgori mogući rezultat na USO je kada u 5 setu imaš 5:3 i serviraš...
☝😂
Može Beretini da uzme, msm da ga je poremetila ona opomena za koučing, ali i publika.
Pregrmeo je to i uzeo gem.
Čačke Misli Mrkela da bi Monf bio lakši protivnik Rafi
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostPa Monfils je jos laksi nisam ja to tvrdio nego da Beretini nema nikakve sanse isto ko i Monf jer su se neki naglo poceli nadat da beretka moze nesto kao Rafi
Znam Legendo 👍
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Pusti servisi.
Ide brejk sada 1000 posto.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostPa Monfils je jos laksi nisam ja to tvrdio nego da Beretini nema nikakve sanse isto ko i Monf jer su se neki naglo poceli nadat da beretka moze nesto kao Rafi
Nemojmo i Švarciku otpisivati.
Medjed ima najveće šanse ali to je već finaleŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment