Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2019.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Marija81 View Post
    Pa da, ali protiv njega je uvek naložen...

Pa i mi navijamo protiv Stanislasa ili kako se već zove...

Šta kažeš Boksi, bolestan Stanislas?
    Pa pitaću te isto što i ti neki dan za Novaka- ako je bolestan i nije u stanju da igra što je izašao na teren?!

Ajmo Medo, krenuo ga servis malo.
    Izdrži klaso
    Malo si pobrkala stvari, nije Stan rekao da je bolestan a i sumnjam da ce da preda, tako da to sto pises nikako ne stoji
    To vazi jedino kad izadje na teren i onda preda, a oni uglavnom i imaju neke probleme, retko kad su 100% zdravi
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Pa ti kažeš da je bolestan...pretpostavila si ili?

Ide Meda sada po brejkić.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pa na tviteru sam procitala

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Aha, ok...
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Kao Soderling lopata, slicno kao i Davidenko, a brani se kao Marej, utlimativna teniska masina.
            sigpic

Comment

• Ozdravi Stanislas naprasno 😂

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Pa i Medvedev je naprasno zdrav

sigpic

with experience.

Comment

• Da je zdrav, bila bi ovo prva Slem titula za Medvedeva. Steta.
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Preznojavanje je keva za skidanje temperature...

A u NY muk posle Stanislasove duple

Koliko me je nervirao Medvedev kada je onomad bacao novčiće na sudije i ostalo...a sada me oduševljava

Comment

• Sad se lomi meč...
                      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Bitan gem,Meda je naprasno podigai nivo,ali Sten je odoleo,ide Sten da skine gace Rogeru

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Pa da, ali protiv njega je uvek naložen...

Pa i mi navijamo protiv Stanislasa ili kako se već zove...

Šta kažeš Boksi, bolestan Stanislas?
                          Pa pitaću te isto što i ti neki dan za Novaka- ako je bolestan i nije u stanju da igra što je izašao na teren?!

Ajmo Medo, krenuo ga servis malo.
                          Izdrži klaso
                          Kako ko Maro

Ali opet ti i ja nismo komentatori a pritom ni jedan ni drugi ne dolaze iz iste drzave kao doticni. Nije to danas, stalno se to desava na ES, nego ja danas odlucio da pisem na forumu, a zapalo mi za oko.

Comment

• Blizi se intervju
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                              Kako ko Maro

Ali opet ti i ja nismo komentatori a pritom ni jedan ni drugi ne dolaze iz iste drzave kao doticni. Nije to danas, stalno se to desava na ES, nego ja danas odlucio da pisem na forumu, a zapalo mi za oko.
                              Ma Pešikan je hit ahahahah

Idemo Medo za spas tenisa

Comment

• Brutalan Medvedev sada,ovaakvim nivoom moze parirati Rogeru

Comment

Working...
                                X