Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2019.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Bojana je ocito uzrujana, ne seca se Fedovim titulama protiv Bagdatisa, Hewita i Rodika, konkurencija ekvivalentna sadasnje Zvereve, Chungove i Corice. RGGGGG 202000000[emoji3]
    Secam se, Hjuit i Rodik su slem sampioni i no.1, a ti koji si nabrojao su daleko i od lsema i od no.1

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

Teniska rapsodija. #19
      ovo rapsodija/pre ce biti cajke
      Wizard

Comment

• o boze,osak bolje igra
        Wizard

Comment

• Ma ljudi, ne mozete da govorite o sreci kad je uglavnom za protivnike imao Nola i Rola.
          Shvatam da nekima tesko pada to sto ce stici Rola, tj. odlepiti se od Nola, ali ne moze se reci da je kroz karijeru imao srece. Moze to samo kad se sprdamo. Da na AO pobedi Marka Djokovica u finalu, opet bi bilo smesno spominjati srecu. Eto koliki je Rafa sampion.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Ceracemo se jos,nije ni Roger zavrsio svoje jos,kolo srece se okrece,jos bar 5 godina ce trajati Goat bitka,jos 2 sa Rogerom

Ceronja misli da Rafa kida

Comment

• Na USO ima srece, ostali slemovi ne, ali ovde je vala bas ima.
              Imace 4 uso, dok Djokovic ima 3, a jos samo neka neko tvrdi da je on bolji igrac na betonu od Djokovica

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Secam se, Hjuit i Rodik su slem sampioni i no.1, a ti koji si nabrojao su daleko i od lsema i od no.1

OVAKO

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                  Ma ljudi, ne mozete da govorite o sreci kad je uglavnom za protivnike imao Nola i Rola.
                  Shvatam da nekima tesko pada to sto ce stici Rola, tj. odlepiti se od Nola, ali ne moze se reci da je kroz karijeru imao srece. Moze to samo kad se sprdamo. Da na AO pobedi Marka Djokovica u finalu, opet bi bilo smesno spominjati srecu. Eto koliki je Rafa sampion.
                  Ako neko nije imao srece kroz karijere to je Nadal. Da sad krenem da brojim slemova kojih je prpostio zbog povrede izasao bi bas smesan broj. Rafa je najbaksuzniji teniser danasnjice.
                  OVAKO

Comment

• Od ova 4 USO, dva je preko Nola, bas je imao srece
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

Ako neko nije imao srece kroz karijere to je Nadal. Da sad krenem da brojim slemova kojih je prpostio zbog povrede izasao bi bas smesan broj. Rafa je najbaksuzniji teniser danasnjice.
                      Tesko da je baksuzniji od Delpa.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• i opet vreme
                        Wizard

Comment

Apsolutno, prva faza Fedove karijere sve Goat do Goata, necemo sad valjda o tome. Preostaje ti V
                          BOKI RG 2020, jer ako tamo Rafa uzme titulu to je to sto se tice Goata. BALONEEEEE ������������������
                          Kad je Nadal osvojio prvi, Fed je imao samo 4, nije imao 10, kao sto ti zelis da predstavis

sigpic

with experience.

Comment

• Sad kad se zainati Meda
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• balonnjara nije prosla
                              Wizard

Comment

• Ali kada se navijači Federera i Nadala prepucavaju ko je imao lakše protivnike kada su osvajali Slemove...Mi Novakovci se krstimo i levom i desnom...

Meda ima snage za set, za početak pošto je upravo vratio brejk.

Stefane, sve je dostižno...
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X