Smaraju već ove silne brejk lopte
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostPa imao je srece u tb-a, ali kroz celog turnira...
E Rafa idi u tri lepe, drugi servis na bp i razmena, previse pasivan.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostČemu ovo Stefane?
Imao je sreće u tb...šta je Beretini promašio? 2 DŠ ,a inače je te udarce pogađao kako je hteo tokom celog seta..
Stefane,kroz turnir je imao jos vise srece u zrebu,to su cinjenice,ali tunrnir je turnir niko nece pamtiti sta sam ja ovde pricao niti kakav mu je zreb kad ga uzme
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostKakav je zdrijeb Rafa imao na RG2006?
Originally posted by Srkisa View PostMarijai,hvala ti sto me branis
Stefane,kroz turnir je imao jos vise srece u zrebu,to su cinjenice,ali tunrnir je turnir niko nece pamtiti sta sam ja ovde pricao niti kakav mu je zreb kad ga uzmeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostMarijai,hvala ti sto me branis
Stefane,kroz turnir je imao jos vise srece u zrebu,to su cinjenice,ali tunrnir je turnir niko nece pamtiti sta sam ja ovde pricao niti kakav mu je zreb kad ga uzme
Ocajan tenis .
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPa i u toku turnira...nemoj zezati da nije...kakav mu je žreb bio?OVAKO
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostZnas ili ne znas
Jackues9 Švarcman težak rival za Rafu?
Nadam se da se šališŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKakav? Sta to ima veze, to nije sreca to je splet okolnosti. Zato je na Wimbledonu imao najgori zdreb ikada i dosao glatko u SF pa nismo ni rec rekli. Smarate sa zdrebove fkt, svaki turnir sve jedno isto se prica, ko da je ceo svet protiv Djokovica. Eto 2016 je imao tri predaje ovde i opet nije osvoijo titulu, jbg nista ne mora da znaci ni lak zdreb, ni predaje ni kurac.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZnam.
Jackues9 Švarcman težak rival za Rafu?
Nadam se da se šališ
Comment
Comment