Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostRazumijem tu argumentaciju ali stigao je tek ljetos, neka da ga vidimo još. Kad je tek došao odličan je bio, posle pao, imao i uspona i padova. Opet je bez njega teška promaja. Mene više muči kad vidim Dzonsa, pozli mi, 9 godina je u klubu, ok je momak i nije problematičan i sl. ali gospode Boze koliko je on stagnirao. I na sve daju mu novi petogodišnji ugovor
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Džons je kao veliko pojačanje kupljen od strane Alexa. Igrama u Blekburnu zavredio ozbiljnu pažnju i analizu. Stari lisac je prepoznao budući kvalitet i brže bolje izborio se za potpis tada sjajnog defanzivca sa odličnim karakteristikama.
Sam Bog zna šta se kasnije izdešavalo pa Fil nije iskazao niti delić potencijala kojim je zavredio pažnju tada najboljeg menadžera sveta.
Povrede su ga totalno ukanalile. Ne pamtim maleroznijeg fudbalera od njega samog. Nema koju ozledu nije vukao. Brojna stalna odsustva ubila mu samopouzdanje i posle svake sledeće izgledao sve gore i gore na samom terenu.
Kome sada ovakvog Fila Džonsa utrapiti. Ne verujem da bi sa njim neki recimo Kolčester hteo rizikovati kamoli ozbiljniji premijerligaški klub sa većim ambicijama.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Moutinho se pogubio u blokovima.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Salahu treba 10 šansi da postigne gol.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma da je Salah malo prisebniji, već je mogao biti gotov meč.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Daj Origija, Salah ne zna gde bije.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Roberto doktoreOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Fantasticna pobeda u meču koji je bio egal, takodje i sat ipo bez Manea.
Sve čestitke i Vukovima na sjajnoj partiji.
Nepobediva mašinerijaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment