Rasfordu glava sluzi samo za frizure izgleda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Miki28 View PostOvo je bas sramno, nikakav pritisak zadnjih 15 minuta.
Sve sto su uradili prethodna 2 meca su sad prosuli. Uzas
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
Bio sam uveren posle pogotka Grinvuda da je to too i da je podela plena puna kapa.
Comment
-
Ovo što igra Arsenal je za championship.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav je igrac KDB! I dalje mi nije jasno kako to nisu prepoznali na Stamford Bridzu. Arsenal bas los, dva igraca i menadzer pod hitno u januaru.
Taman sam mislio da ce Lakazet biti standardan. Ne znam u cemu je sad problem.
Ken je izgleda zavrsio svoju epizodu u Evertonu.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by NSG View PostKakav je igrac KDB! I dalje mi nije jasno kako to nisu prepoznali na Stamford Bridzu. Arsenal bas los, dva igraca i menadzer pod hitno u januaru.
Taman sam mislio da ce Lakazet biti standardan. Ne znam u cemu je sad problem.
Ken je izgleda zavrsio svoju epizodu u Evertonu.
Samo da ne gledam Gundogana na sredini terena i Otamendija u odbrani i sve c e biti sjajno.
Povrede stopera su totalno ujebale poslednjih nekoliko meseci. Onda mora Fernandinjo da ti igra pozadi a znamo svi kakav je on i koliko koristan kao zadnji vezni. Onda mora Gubdo da dobija vise vremena za igru jer je i Rodri bio rovit a koliko god da je dobar ovo mu je prva sezona na ostrvu.
Ali KDB je OTAC za sve. Njemu samo daj malo prostora i ekipa je 15 puta opasnija. Moram i malog Fodena da pohvalim. Realno najperspektivniji englez. Njegovo vreme tek dolazi.
I ovako osakaceni su prejebeni, samo im malo vise fali cvrstine (da Fernandinjo konacno zaigra zadnjeg veznog) i sigurnosti (da Otamendi ne igra) pozadi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKonacno je ove sezone malo spojio meceva. I odmah se to vidi.
Samo da ne gledam Gundogana na sredini terena i Otamendija u odbrani i sve c e biti sjajno.
Povrede stopera su totalno ujebale poslednjih nekoliko meseci. Onda mora Fernandinjo da ti igra pozadi a znamo svi kakav je on i koliko koristan kao zadnji vezni. Onda mora Gubdo da dobija vise vremena za igru jer je i Rodri bio rovit a koliko god da je dobar ovo mu je prva sezona na ostrvu.
Ali KDB je OTAC za sve. Njemu samo daj malo prostora i ekipa je 15 puta opasnija. Moram i malog Fodena da pohvalim. Realno najperspektivniji englez. Njegovo vreme tek dolazi.
I ovako osakaceni su prejebeni, samo im malo vise fali cvrstine (da Fernandinjo konacno zaigra zadnjeg veznog) i sigurnosti (da Otamendi ne igra) pozadi.
To na prvu loptu, ima tu jos kandidata. Hudson Odoi na primer, Mount ne znam koje je godiste.Last edited by mark !t zer0; 16-12-19, 14:35.sloboda ili ništa
Comment
Comment