Meni ovo miriše na 1:1....očajni smo pozadi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Preživeli smoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ljudi, ja ovde pratim samo tenis, fudbal i ne baš. Simpatičan mi je sad Liverpul samo zbog Klopa, baš ga goptivim. Malo sam prelistavao rezultate i raspored da vidim šta još imaju odigrati do polusezone, pa sam primetio da su Liverpul i Lester ograli u 8. kolu, a vidim igraće i u 19. Nije mi baš jasno kad u ligi ima 20 klubova pa je polusezona 19 kola. Ja računam da bi trebali igrati u 27. Nadam se da nekom nije muka da mi objasni. Zahvaljujem.
Comment
-
Jao samo da dobijemo danas, ako bi se poklopili neki rezultati mogli bi na 14 mesto.
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Bimbo View PostLjudi, ja ovde pratim samo tenis, fudbal i ne baš. Simpatičan mi je sad Liverpul samo zbog Klopa, baš ga goptivim. Malo sam prelistavao rezultate i raspored da vidim šta još imaju odigrati do polusezone, pa sam primetio da su Liverpul i Lester ograli u 8. kolu, a vidim igraće i u 19. Nije mi baš jasno kad u ligi ima 20 klubova pa je polusezona 19 kola. Ja računam da bi trebali igrati u 27. Nadam se da nekom nije muka da mi objasni. Zahvaljujem.
Englezi ne koriste "evropski" nacin pravljenja rasporeda i Bergerovu shemu pa se zato i desavaju takve stvari. Kao sto se desava da tokom najgusceg perioda u sezoni jedan klub igra protiv Arsenala, Man. Uniteda i Lestera a drugi protiv Bornmauta, Votforda i slicno.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostEnglezi ne koriste "evropski" nacin pravljenja rasporeda i Bergerovu shemu pa se zato i desavaju takve stvari. Kao sto se desava da tokom najgusceg perioda u sezoni jedan klub igra protiv Arsenala, Man. Uniteda i Lestera a drugi protiv Bornmauta, Votforda i slicno.
Hvala.
Comment
-
JR6 pakuje 2 komada za samo 4 minute... gazi!! Jos 2 do poluvremena pa da ne srepim do zaustavnog vremena.
Spoiler
Last edited by belgrade_owl; 14-12-19, 16:17.
Comment
-
Dobra završnica Pukija, lagano u dalji ugao. Ipak očekujem preokret Lestera.
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Šta je ovo, a slobodan udarac što je bio za Lester
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostŠta je ovo, a slobodan udarac što je bio za Lester
Послато са Redmi 7A помоћу Тапатока
Bravo za Brendana sto ga je izbacio, mrs napolje govedo odvratno.Last edited by Brian McShtull; 14-12-19, 16:41.
Comment
Comment