Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
MESSI 10
-
Originally posted by krele90 View PostObjektivnost ti nije jaca strana, lopta mora potpuno da se zaustavi a ne samo baci...
Sent from my Mi 9T using TapatalkKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postnapisao sam stoper jer sam odgovarao na post u kome se kaze stoper..naravno da ne sme da nokautira kao sto neko rece ali recimo da na sredini terena neko nekoga udari a za to vreme se postize gol..karton igracu za udarac i priznaje se gol..e sad da li sudija ovde procenjuje da je ovo faul i uticaj na ishod kornera to je druga stvar..po meni nije,ali dobro..
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNe shvatam zasto se upste trudis da objasnis bila sta, koliko hoces ovakvih situacija kod svakog prekida.
Duel je duel, i ima ih baš mnogo. A guranje sa leđa je uvek faul. Treba razdvojiti.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostI to ih opravdava? Zato što ih ima mnogo?
Duel je duel, i ima ih baš mnogo. A guranje sa leđa je uvek faul. Treba razdvojiti.
Evto da nije uvek guranje sa ledja nije uvek "faul" odnosno penal.
Spoiler
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostAko ne sviras 99 puta nemoj ni 100. put... ako nista drugo kontinuitet je nastavljen VAR sudi kako im je receno da sude. Ovo je toliko bezobrazno postalo da takmicenje gubi svaki smisao, zvezda i Juventus da pozavide na sudjenju.
Spoiler
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostAko ne sviras 99 puta nemoj ni 100. put... ako nista drugo kontinuitet je nastavljen VAR sudi kako im je receno da sude. Ovo je toliko bezobrazno postalo da takmicenje gubi svaki smisao, zvezda i Juventus da pozavide na sudjenju.
Spoiler
O teorijama zavera nemam komentar.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Inače se svira faul kod guranja u šesnaestercu bez obzira da l lopta ide na igrača ili ne. VAR je baš teško sranjeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment