Na terenu ce biti 0 kako ce ovde da prsti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNe palite se na trolove Vlajka i Sovicu, hoce da vas isprovociraju.
Zamolicu te da moj nadimak pises onako kako treba. Ja netrolujem vec iznosim cinjenice a to je da su na mecu liverpul - Lester sudije donele liverpulu 7 bodova direktnim greskama.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostZamolicu te da moj nadimak pises onako kako treba. Ja netrolujem vec iznosim cinjenice a to je da su na mecu liverpul - Lester sudije donele liverpulu 7 bodova direktnim greskama.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostZamolicu te da moj nadimak pises onako kako treba. Ja netrolujem vec iznosim cinjenice a to je da su na mecu liverpul - Lester sudije donele liverpulu 7 bodova direktnim greskama.sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostNecu da otvaram postove Sove, jer mi je na ignoru, ali verujem da se napisao dosta kako je LFC "nepravedno" pobedio.
Sova nakon gola Manea...
Spoiler
Sto dalje od takvih likova i zivot ce biti bolji.
Comment
-
Originally posted by limun View PostAj to, nego sto je navijao da Maneu polome noge i stave ga u invalidska kolica.. zato sto je pokusao da iscenira penal..
Sto dalje od takvih likova i zivot ce biti bolji.Originally posted by belgrade_owl View PostNadam se da ce neko ovog padavicara Manea smestiti u invalidksa kolica zbog cestog simuliranja.
Originally posted by Adam The Llama View PostFApool!
Last edited by belgrade_owl; 02-11-19, 21:16.
Comment
Comment