Jeiga ne mogu svaki mec penal da nam sviraju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by belgrade_owl View PostMislis da nemam nista pametnije u zovitu da radim? Seticu se ovog tvog odgovora kad me sledeci put pitas nesto.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Normalno je da onaj koji zeli da zapocne diskusiju (u ovom slucaju si to bio ti) ostavi citati ili bilo kakav link ka vesti o kojoj zeli da diskutuje.
Koliko se secam Ruzni Prljavi Zli je nekoliko puta popio ban zato sto nije ostavljao link ili navodio izvor vesti.
U svakom slucaju licemerje i dvolicnost sam od tebe i mogao da ocekujem.Last edited by belgrade_owl; 02-11-19, 15:42.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNormalno je da onaj koji zeli da zapocne diskusiju (u ovom slucaju si to bio ti) ostavi citati ili bilo kakav link ka vesti o kojoj zeli da diskutuje.
Koliko se secam Ruzni Prljavi Zli je nekoliko puta popio ban zato sto nije ostavljao link ili navodio izvor vesti.
U svakom slucaju licemerje i dvolicnost sam od tebe i mogao da ocekujem.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
SK HD, SK HD, ŽIVEO SK HD!!!
Ajmo Aco Srbine, kupio si nba, sada kupi i PL i ugasi ih!
ACO SRBINE, ACO SRBINE, ACO SRBINE!!!!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nema sanse, tek je novi ugovor produzen, a i SK ima pravo prece kupovine i za sledeci
SK HD je na satelitu, dakle SK je medju odabranima ovog vikenda koji emituje utakmicu u terminu subota 16h preko satelita. Kupi IPTV listu preko Alija sa 10k kanala, to ti je 20 eura pola godine ili godina cak i miran si.sigpic
Comment
-
Kakvu je sredinu izveo sa Hendom i Lalanom, lol.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Čist golOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne znam sta im nije jasno?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment