Festa se sprema! Vecina igraca zalecila povrede, Pogbu i Bruna ocekujemo zajedno, Kejna i Sona da ponovo resetaju.. jos samo da fantazi proradi i to je to
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Zvanicno se nastavlja 20. Juna mada raspored jos uvek nije poznat, odnosno ne zna se da li ce se nastaviti tamo gde se stalo ili ce menjati raspored.
QPR je protiv nastavka, neki igraci Charltona odbijaju da treniraju.
Ovo je dovoljno blesava liga i bez cirkusa koji se sprema nastavkom sezone.
Comment
-
QPR se, lgicno, buni zbog nastavka sezone jer nisu svi klubovi u isto vreme obavesteni. Odnosno neki klubovi su informaciju imali ranije i samim tim su poceli ranije i sa treninzima.
Nista ovo nece valjati jer do kraja jula je planirano da se odigra 9 polsednjih kola i play off, bice tu mnogo povreda i neregularnosti.
Comment
-
Bilo bi odlicno kada bi ovo uveli i za naredne sezone u PLu, mnogo bi se manje povredjivali igraci. Utakmice bi bile mnogo dinamicnije, sa vise preokreta.
Ne bi se desavalo, da se igraci nakon 3izmene povrede i onda ekipa ostane sa igracem manje, sto je totalno debilno.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Sad i zvanicno mozemo da kazemo da e sezona neregularna. Verovatno jedinstven sulucaj da se promene pravila samo da bi se Money liga zavrsila. Sramota za kolevku fudbala, dvostruki arsini.
Inace 5 izmena bi doprinelo i produzenju meceva, osim ako se ne uradi da jedan tim ima pravo samo 3 puta da zaustavi igru da bi vrsio izmene.
Comment
-
Šta mu to dođe, 200k sedmično? Teško da ćemo mu mi to dati. Ja mislim da je samo Salah kod nas na 200k+ plati. Možda grešim...
Meni se sviđa Werner kao igrač. I verujem da bi nam lepo legao. Suprotan tip igrača od Firmina, i sa njim bi imali raznolikost u napadu.
Ali ne vidim da će Klopp da remeti platni budzet zbog njega...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Neki detalji vezani za neregularni deo Championshipa
Weekends
- Friday – 6pm and 8pm
- Saturday – 12.30pm, 3pm and 5.30pm
- Sunday – 12pm
Midweek
- Tuesday – 5pm, 6pm and 8pm
- Wednesday – 5pm, 6pm and 8pm
The 30 live Sky matches will also be available to the EFL’s overseas broadcasters via the League’s partnership with Pitch International. The other games will be available for supporters of EFL ClubsFollowing further consultation with EFL Championship Clubs this week, the season will still commence with match 38 on the weekend of 20 June, with match 39 taking place on Saturday 27 June. This minor amendment to the schedule will result in the last match of the regular season being on the midweek of 21 and 22 July with the Championship Play-off Final on either Sunday 2 or Monday 3 August.
Comment
Comment