Sta je to Jozef ostavio samo za mene pre izvesnog vremena pa obrisano?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostSta je to Jozef ostavio samo za mene pre izvesnog vremena pa obrisano?
Jel to imas notifikaciju kad neko napise Sova na forumu?Last edited by mark !t zer0; 04-02-20, 22:14.sloboda ili ništa
Comment
-
Bolje neka gledaju kako sudije da dovedu u red. Zadnjih godina su dno dna, a VAR ne valjda ni za k.... Ne znaju kako da ga koriste, a i kada ga koriste sumnjive odluke donose.
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Evo sledece sezone PL pocinje 7/8/9 avgusta. Mjesec dana posle finala EP i Kope. Malo su ga zbrzali, mogli su pustit jos malo odmora tu.
Pametna odluka i vracanje na stari datum kraja prelaznog roka, meni se ta ideja svidjela, al nema vajde kad niko drugi u fudbal to nece da isprati.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by NSG View Post
Evo lepih vesti. Jos da srede nekako to oko VAR-a i vracaju se u normalu.
Originally posted by Baka View PostEvo sledece sezone PL pocinje 7/8/9 avgusta. Mjesec dana posle finala EP i Kope. Malo su ga zbrzali, mogli su pustit jos malo odmora tu.
U svakom slucaju dali su izgovor menadzerima koji slabije pocnu sezonu, ali i nekima da izvedu juniore posto je raspored gust
i igraci ne provode dovoljno vremena sa porodicama, ali ce zato sa zadovljstvom za $$$$$$ otici na turneje po Aziji i USA... bez porodica.
Salu na stranu, vreme je da odstrani Carabao Cup, cak ni Championship timovi u prve runde ne ulaze ozbiljno, samim tim bi se otvorila mogucnost da FA Cup pocne ranije. Eno Francuzi ukinuse Liga Kup, mogu i Englezi da slede primer.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostBolje neka gledaju kako sudije da dovedu u red. Zadnjih godina su dno dna, a VAR ne valjda ni za k.... Ne znaju kako da ga koriste, a i kada ga koriste sumnjive odluke donose.
Послато са Redmi 7A помоћу Тапатока
Comment
-
Originally posted by Baka View PostEvo sledece sezone PL pocinje 7/8/9 avgusta. Mjesec dana posle finala EP i Kope. Malo su ga zbrzali, mogli su pustit jos malo odmora tu.
Pametna odluka i vracanje na stari datum kraja prelaznog roka, meni se ta ideja svidjela, al nema vajde kad niko drugi u fudbal to nece da isprati.
A necu o Klopovim recima vezanim za AKN da ne bih bio pogresno shvacen.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostBlago onom ko gleda taj balkan info a jos vise onom koji ide tamo da daje intervju.
Vlada je gotivan lik, ne zna sta ce mu u zivotu to da ide kod ovih pajsera.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Što ima samo 4 utakmice za vikend?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment