Ludnica. Odlican derbi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
E ako su
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Mislim da je bio i faul kod gola Jorginha, u ovakvoj slicnoj situaciji je ponisten gol nekome protiv Liverpula. A isto tako je morao biti i drugi zuti za Jorginha. Sve u svemu Celsi nije zasluzio pobedu, iks bi nekako bio pravi rezultat na ovoj utakmici.
Ali dobro Celsi je imao nekoliko utakmica ove sezone kada su igrali super, a gubili su bodove.
Sent from my motorola one action using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 29-12-19, 17:01.
Comment
-
Originally posted by Whiskey View PostDa su svirali penal nad Abrahamom u prvom onda bih i razumio da sviraju Jorginhu faul kod prvog gola. Identicne situacije
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMoguce, stvar je u tome sto nekad sviraju a nekad ne. Nisam iskreno video tu situaciju, verujem da je bilo slicno kao i ovo a ako jeste onda je morao svirati. Kod gola je Jorginho sa obe ruke odgurnuo Toreiru cini mi se.
Druga prica je sto nad Abrahamom nisu svirali penal, Genduzi ga povukao sa ledja dok utrcava u 16m a Genduzi tad ima zuti vec
Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostVukli su se obostrano, nema tu faula.
Druga prica je sto nad Abrahamom nisu svirali penal, Genduzi ga povukao sa ledja dok utrcava u 16m a Genduzi tad ima zuti vec
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
Comment
Comment