Kakav igrac jbt. A Englez
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja Marezu skidam kapu,uzeti s Lesterom titulu a da im se predvidja ispadanje te sezone,ne moze to svako,on je bio motor i mozak tima. Samo je jos Maradona slicnu stvar s Napolijem uradio. Marez je sigurno u pet najboljih svetskih igraca,ne znam zasto ga Gvardiola nije vise koristio,ali covek je u napadu ubica,svaki laznjak mu prodje,opasan dribler a zna i da asistira,dobro sutne.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostZa šta navijaju navijači Liverpula? Remi?
Pobedom Sitija se uvećava razlika u odnosu na drugoplasiranog, ali realno je Siti najbozbiljniji konkurent.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja za remi.
Ne znam gde bi trebalo da se komentarise svetsko klupsko prvenstvo, nigde nema.
Losa utakmica za nas u prvom pol, Flamengo mnogo bije po nogoma a sudija samo nama ne dozvoljava cvrscu igru. Prvih par minuta lepo otvorili, a posle do kraja poluvremena ni jedan sut. Igraci veoma nervozni sto zbog lose igre sto zbog sudjenja i ponasanja protivnika, Mane prednjaci u tome a za njim i Roberston. Vezni red sa Keitom i Ox-om uopste nema cvrstinu, mnogo pada na ledja odbrani i pitanje je kada ce safovi da popucaju.
Mislio sam da ce biti laganija utakmica.
Comment
-
Ne može biti laganija utakmica kada je u pitanju svetska klupska titula. Igra se baš onako kako se očekivalo. Čvrsto i oprezno na obe strane. Niko neće srljati, čeka svako svojih "pet minuta".
Flamengu su velike probleme na startu predstavljali Liverpulovi bekovi, kasnije su uspostavili balans, može se reći bili čak i konkretniji protivnik.
Očekujem veliku borbu i trijumf Redsa.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Ma ako je moglo u finalu CL, moze i ovde. Nego je ovim Brazilcima ova utakmica zivot ili smrt. Samo da ubodemo jedan na vreme jer kasna zavrsnica ili jos gore produzeci ce dati Flamengu jos vecu motivaciju.
Comment
Comment